Yeniden Refah’ta Aday Menderes Ayvaz

Yeniden Refah Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Menderes Ayvaz oldu.

Yeniden Refah’ta Aday Menderes Ayvaz

Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Sedat Yalçın, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Aday Adayları Hendekli Basın Mensupları ile Öğle Yemeğinde bir araya gelerek merakla beklenen 2024 Yerel Seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Hendek Belediye Başkan Adayını açıkladı.

Yoğun Aday çalışması                                                                            

Resmi olarak 4 Aday Adayı başvurusunun olduğunu belirten Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Sedat Yalçın, mevcut İlçe Başkanı olarak doğal Aday Adayı olmamız nedeniyle 5 Aday Adayı ile birlikte Yerel Seçim çalışmalarına başladık ve Genel Merkezimiz ile birlikte İl Başkanlığımız ve İlçe Başkanlığımızın yoğun çalışma ve istişareleri ile birlikte Aday çalışmalarının gerçekleştirildiğini belirlendiği belirtildi.

Mülakat sonucu belirlendi

Yapılan çalışmalar ve istişareler sonucunda İl Başkanlığında yapılan temayül çalışması sonrasında Yeniden Refah Partisi Genel Merkezine Aday Adayları Menderes Ayvaz ve Gürkan Özer’in davet edildiğini belirten Yalçın, Genel Merkezimizde yapılan mülakatlar sonucunda Belediye Başkan Adayımız Menderes Ayvaz olarak belirlendi, İlçemiz için hayırlı olsun ifadelerine yer vererek sözü Belediye Başkan Aday Adayı Ayvaz’a bıraktı.

Hakkımızda hayırlısı olsun

Kısa bir selamlama konuşması yapan Yeniden Refah Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Menderes Ayvaz, Vatandaşlarımız Partimizin Adayını merakla bekliyordu. Genel Merkezimiz, İl Başkanlığınız ve İlçe Başkanlığımızın da ortak görüşü ile bu yola çıkmış bulunuyoruz. Bugüne kadar Muhtar olarak hizmet vermiştim bundan sonra inşallah Hendek’e hizmet etmek için yola çıktık. Partimizin Milli Görüş çizgisi ve Teşkilatımız ile birlikte Hendek için çalışacağız. Diğer Adayları eleştirmeden, kırmadan dökmeden bu yarışı kazanacağız inşallah ifadelerine yer vererek katılım sağlayan tüm basın mensuplarına teşekkür etti.

Sık sık bir araya geleceğiz

Basın açıklaması sonrası ilerleyen tarihlerde proje ve hedeflerini de açıklayacaklarını belirten Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Sedat Yalçın, Belediye Başkan Adayı Menderes Ayvaz ile birlikte basın mensupları ile birlikte içilen çaylar eşliğinde İlçe ve Genel Siyaset konularında fikir alış verişleri yaptı.

Program günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı sonrası sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2024, 16:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Naciye YETIM
Naciye YETIM - 3 ay Önce

Yalan haber yapılırda bu kadar yapılmaz.ben de Yeniden Refahın aday adaylarından biriydim.Ankaraya beni de çağırdılar ama burada yazmıyor,ilçe başkanına sorun bakalım aday adayı olarak neden ben orada değilmişim ne cevap verecek?

Eski Refah partili 98
Eski Refah partili 98 - 3 ay Önce

İlçe başkanı açıl görevden alınmalı 4 ay oldu adayı berliyemedi irfan püskülü bekledi ve güzel gol yediler diğer partiye geçince 3 ay önce belirleyip adayı seçime girseydiniz kendi adayınızdan herhangi biri kazanırdınız seçime tam 60 gün kaldı diğer adaylar sahaları ineli çöl oldu herkes söz vermiş Nihat bayraktara hayrlı olsun derim

Hacı
Hacı - 3 ay Önce

Kibir abideleri Cumhur ittifakının sonu yavaş yavaş geliyor.Artık yeter değişim vakti geldi.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184