Yeşilyurt’ta Başkan Turgut Sesleri

Yeşilyurt Mahallesi Turgut Babaoğlu’nu Başkan Turgut tezahüratları ile karşıladı.

Yeşilyurt’ta Başkan Turgut Sesleri


Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu Yeşilyurt Mahallesinde Vatandaşlar ile buluştu. Coşkulu kalabalık Babaoğlu’nu meşaleler eşliğinde Başkan Turgut tezahüratları ile karşıladı.
Yeşilyurt Belde Hüviyetine Kavuşturulacak

Babaoğlu vatandaşları selamlamasının ardından yaptığı konuşmasında, sizlerle iç içe, acınızda, tatlı gününüzde hep yanınızdayım. Bundan sonrada böyle olacak inşallah. Yeşilyurt büyük bir beldemizdi, maalesef daha sonra Belde olmaktan çıkarıldı. Biz Hendek Belediye Başkanı olduğumuzda, Belediyenin tabelasını buraya dikemeyiz. Yeşilyurt eski haline Belde olduğu haline çalışanıyla, makinalarıyla, ekipmanlarıyla, her şeyi ile Yeşilyurt Beldeymiş gibi sizlere buradan hizmet edecek. Biz bunu 2014 yılında adayken söyledik. Rakibi de olsa insan doğru bir şey söylüyorsa bunu yapar. Biz diyoruz ki tamam Belde belediyeler kapandı. Büyükşehir’e dâhil oldu. Ancak burada hayat var, yaşantı var. Buradaki insanların umutları, beklentileri var.
Adayı siz belirlersiniz, Başkanı Halk seçer

Siz aday belirleme süreçlerinde doğru bir yol izlediniz mi, bu halkın sesine kulak verdiniz mi? Kimi istiyor diye sordunuz mu? Sormadınız. Şimdi verdiğiniz kararın cezasını çekeceksiniz. Bu Hendek dedi ki şuan mevcut Belediye Başkanımız var. Sayın İrfan Püsküllü. Biz bunu istiyoruz. Olmadı Cumhur İttifakının adayı Turgut Babaoğlu olsun. İkisi de yok. Halkın istediği insanlar bunlar. Hadi onu da bırakın Hendek halkı kimi istiyorsa onu seçsin. İkimiz aday olarak yarışsaydık. Oda yok. Ben sizi buna mahkûm ediyorum. Ceketimi koysam seçilir.  Biz ne dersek o olur. Öyle de bir şey yok. Halk ne derse o olur. Saklanmışlar Sayın Cumhurbaşkanımızın halk tarafından sevgisinin altına. Cumhurbaşkanımızın bundan haberi olduğunu düşünmüyorum. Halka sordunuz mu sorduk efendim dediler, sordular mı sormadılar yalan. Şimdi buradan sesleniyorum. Aman Turgut Babaoğlu’na oy vermeyin. Niye Cumhur ittifakında değil. Turgut Babaoğlu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Milletvekilliği seçimlerinde Cumhur ittifakı için köy köy, mahalle mahalle gezerek oy istedi. O zaman Cumhur ittifakındaydı, şimdi değil mi? Sapla samanı karıştırmayın. Bizim bu ülkeye, bu devlete, bu millete bağlılığımızı kimseye tartıştırmayız. Biz yeri geldiği zaman yine isteriz. Yine kapı kapı gezeriz. Ama siz yukardan kimsenin haberi olmadan, halkın rızası olmadan aday gösterirseniz, evet gösterebilirsiniz. Ama Belediye Başkanını bu halk seçecek. Bakalım o zaman ne diyeceksiniz.

Yarım kalan hizmetleri tamamlayacağız

Bu Halka kim hizmet ediyorsa, bugüne kadar gelmiş geçmiş, kim varsa Allah hepsinden razı olsun. Bir çakıl taşı hizmet eden kim varsa hepsinden Allah razı olsun. Belediyemizin şuana kadar yapmış olduğu yarım kalmış hizmetler var. Yapılan hizmetleri aynı şekilde devam ettireceğiz ve yarım kalan hizmetleri tamamlayacağız. Onlar bize emanet. Sizler için onları yapacağız.
Asfalt Şantiyesi kuracağız

Hendek artık büyüdü ve gelişti diyen Babaoğlu, asfalt sorunu her zaman kanayan bir yara. Hendek Belediyesinin alım gücüyle asfalt sorunu çözmemiz yaklaşık 20 yıl sürer. Biz diyoruz ki. Asfalt şantiyesini kuracağız. İlk 5 yılımızda Hendek’in %50’sini bitireceğiz. İkinci 5 yılda da diğer % 50’sini bitireceğiz. 20 Yılda yapılacak şeyi 5 yılda bitireceğiz inşallah.

Spor üssü olacak

Yeşilyurt Hendek’in spor üssü haline gelecek. Spor ve sosyal tesislerini bu bölgede düşünüyoruz. Artık Hendek’in bu bölgeye doğru genişlemesi ve gelişmesi lazım. Bunları burada yapacağız. Gençlerimiz için içerisinde oyun alanları olan, voleybol, basketbol, halı saha olan güzel yerler yapacağız. Hatta o tesislerde cemiyetlerinizi yapabileceksiniz.

Hizmete talibim

Diyorlar ki İktidar partisinden olmazsanız hizmet alamazsınız, Mahallenizi çöpler götürür. Madem öyle iktidar partisinde 7 yıldır ilçe başkanlığı yapan kişinin o dönemlerinde ne hizmeti aldınız. Yirmi yıldır bunlara sabrediyorsunuz, beş yılda bana sabredin. Aramızdaki fark şu. Şimdi bunlar hizmet yapsakta, yapmasakta bu insanlar bize oy veriyor diyor. Ben öyle demiyorum. Ben size hizmet etmeye, size kendimi ispat etmeye mecburum. Bir dahaki 5 yılda karşınıza gelmekte yüzüm kızarmaması lazım. Alnım açık başım dik gelmem lazım. Bana bu fırsatı vermenizi istiyorum. Size söz veriyorum. Sizi mahcup etmeyeceğim. Sizlerin oylarınızı en güzel şekilde makamda temsil edeceğiz. Bize ulaşmak gibi bir probleminiz zaten olmadı, bundan sonrada olmayacak. Çünkü ben zaten sizin yanınızdayım, aranızdayım. Sizlerle birlikte geldik, sizlerle birlikte gideceğiz inşallah diye konuştu.
Mitinge davet

Konuşmasının sonunda Yeşilyurt bölgesinden olan Meclis Üyesi Adaylarını tanıtan Babaoğlu, 24 Mart Pazar günü Hendek Belediyesi karşısındaki Otopark alanında yapacakları Büyük Hendek Mitingine tüm Vatandaşları davet etti.

Vatandaşların sevgi seli ile karşılanan Babaoğlu, Başkan Turgut tezahüratları eşliğinde Vatandaşlarla hep birlikte horon oynadı.


Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2019, 16:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184