Yüce ve Sofu’dan Mahalle Ziyaretleri

Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem Yüce ve Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, Kocatöngel ve Hacıkışla Mahallelerine konuk oldu.

Yüce ve Sofu’dan Mahalle Ziyaretleri


Cumhur İttifakı Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem Yüce, Cumhur İttifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Kocatöngel ve Hacıkışla Mahallelerine konuk oldu.
Yüce ve Sofu birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde Mahallelilerin sorunlarını dinledi ve istişarelerde bulundular.

Hendek’ten kuşlu duymuyoruz

Ak Parti Belediyecilik anlayışının hizmet anlayışı olduğunu ve Türkiye genelinde hizmet çıtasının Ak Parti tarafından yükseltildiğini belirten Yüce, Hendek’ten bir kuşku duymuyoruz. İnşallah 31 Mart akşamı sizlerin bu teveccühü sandıklara da yansıyacak ve Hendek Belediyemiz ehline emanet edilecek dedi.
Hizmet İller Bankasına bağlı değil

Bürokratik gücün altını bir defa daha çizen Sofu ise, hizmet yalnızca iller bankasından alınacak olan ödeneğe razı gelinerek yapılacak bir şey değildir. Bizler gerek Büyükşehir Belediyemiz ile gerek Vekillerimizin ve Bakanlarımızın destekleri ile Hendek’te hizmet anlayışını çok daha üst seviyeye çıkaracağız ifadelerini kullandı.
Tırcıları ziyaret ettiler

Programın devamında Çamlıca Tırcılar Kooperatifini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce ve Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, Başkan ve Kooperatif üyeleri ile istişare ettikten sonra bölgeden ayrıldı.


Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2019, 14:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selami Açıkdeniz
Selami Açıkdeniz - 5 yıl Önce

ali kemal başkanım allah yar ve yardımcınız olsun. i̇nşallah

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184