Zafer Parti'si Başkan Adayı Beyazkoç oldu

Zafer Partisi Hendek İlçe Teşkilatı Hendek Belediye Başkan adayının İsmail Beyazkoç olduğunu açıkladı.

Zafer Parti'si Başkan Adayı Beyazkoç oldu

Zafer Partisi Hendek İlçe Teşkilat binasında düzenlenen Programa Zafer Partisi İl Başkanı Yücel Tercan, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip, İlçe Başkanı Yavuz Selim Akçay, Yönetimi, İlçe Başkanları ve Partililer katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Zafer Partisi İl Başkanı Yücel Tercan ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cihan Kolip Sakarya geneli ve ülke gündemine dair değerlendirme yaparak destek istedi.

Zafer Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı İsmail Beyazkoç  yaptığı konuşmada, “İlçemizin öncelikle ele alınması gereken sorunlarından bir tanesi Hendek Lisesinin yıkılan binasından geriye kalan arsanın statüsüne bakıp ona göre ilçemize kazandırmak.

Hendek dönüşüm projesi altında mağdur olan ve atıl durumda kalan Kemaliye Mahallesi sorunudur.

 Bu iki alan şehir merkezinin tam göbeğinde olup halka buralar ile ilgili kesin bir bilgi verilmemesi düşündürücüdür. Sorunu sorunla kapatamazsın, sorunlar çözmek için vardır. Bu düşünce ile sizlere hizmet düşüncesi ile yola çıktım. Hendek’te birlik ve dirlik olma zamanı” dedi.

Zafer Partisi Hendek İlçe Başkanı Yavuz Selim Akçay “Zafer Partisinin göstereceği Belediye Başkan Adayı Adaletli, Hukuka bağlı, Liyakat esasına dayalı, hoşgörülü bir yönetiminin teminatıdır. Bugün burada 31 Mart’ta yapılacak olan seçimler için Zafer Partisinin meşalesini yakıyoruz. Memleket sevdalısı, millet aşığı, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş ilkelerine bağlı herkese Zafer Partisi Hendek teşkilatının kapıları sonuna kadar açık olacak. Hendek’imiz için tüm kesimlerin temsil edileceği, ortak aklın hakim olduğu, şeffaf idare anlayışının benimsendiği bir yönetim istiyoruz. Buda Zafer Partisi ve onun Belediye Başkan adayı ile mümkündür” dedi.

Konuşmaların ardından Zafer Partisi Hendek İlçe Başkanı Yavuz Selim Akçay, Belediye Başkan Adayı İsmail Beyazkoç’a rozetini taktı. Soruların cevaplanmasının ardından tanıtım toplantısı sona erdi.

Tanıtım programı sonrası Zafer Partisi İl Başkanı Yücel Tercan, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip, İlçe Başkanı Yavuz Selim Akçay ve beraberindekiler ilçe merkezi esnafını ziyaret ederek destek istedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184