1-1’LERİNİ YEDİLER

Süper Lig Play-Off Grubu’nda haftanın maçında Kocaalispor, Serdivan Sahası’nda Yeni Hendekspor ile karşılaştı. Aykut ve Bahadır’ın karşılıklı golleriyle 1-1 tamamlanan maçın sonunda iki takım oyuncuları arasında arbede yaşandı.

1-1’LERİNİ YEDİLER


Kocaalispor ile Yeni Hendekspor, Süper Lig Play-Off Grubu’nda haftanın maçında Serdivan Sahası’nda karşı karşıya geldi.

Baştan sona büyük çekişme içerisinde geçen maçta ilk yarı golsüz sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Kocaalispor 47.dakikada Aykut ile öne geçti. Bu üstünlüğünü maçın sonuna kadar koruyan Kocaalispor önünde Yeni Hendekspor beraberlik golünü 90+6’da Bahadır ile buldu.

1-1 tamamlanan maçın sonunda iki takım oyuncuları arasında arbede yaşandı. Emniyet güçlerinin araya girmesiyle olaylar büyümeden önlenirken, tartışmalar tribünlere yansımadı. Puanını 8’e çıkartarak ikinci sıradaki yerini koruyan Yeni Hendekspor’da Muammer 90+1’de Hüseyin ise 90+7’de kırmızı kart gördü.

Yeni Hendek: 1
Kocaalispor: 1

Saha: Serdivan

Hakemler: Ö.Faruk Yeşil** Suat Güz** Gökhan Kahyacık**

Yeni Hendek: Mustafa** Davut** Metehan** Bekir** Vural** (Bahadır**) Zafer** Serkan** (Cevat**) Hasan** Hüseyin K.K (Muammer K.K)  Levent** Onur**

Antrenör: Sami Bağdatlı

Kocaalispor: Kerem** Bünyamin** Nihat** Muzaffer** M.Çetin*** Emirhan** (Bülent**) Cihan** Ümit** Aykut*** (Burak**)  M.Agah*** Cihangir**

Antrenör: Hasan Yılmaz Koç

Goller: Dk.47 Aykut (Kocaalispor), Dk.90+6 Bahadır (Yeni Hendek)

Kırmızı kart: Dk.90+1 Muammer, Dk.90+7 Hasan (Yeni Hendek)

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2014, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184