13. Av Köpekleri Yarışması Tamamlandı

Hendek Belediyesi ile Hendek Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü’nün işbirliğiyle bu yıl Hendek’te 13’ncüsü düzenlenen Fermalı Av Köpekleri Mera Yarışması ve Kovucu Irklar Güzellik yarışması tamamlandı.

13. Av Köpekleri Yarışması Tamamlandı

10 -11 Haziran Hendek Çakallık mevkiinde bu yıl 13’ncüsü düzenlenen Fermalı Av Köpekleri Mera Yarışması ve Kovucu Irklar Güzellik yarışması birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. 8 ayrı kategoride yapılan yarışmaya yaklaşık 427 avcı köpeğiyle katıldı. Çakallık Mevkiinde özel olarak hazırlanan alanda binlerce avcı ve sporseverlerle birlikte yarışmayı yakından takip eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, şehir içinden ve dışından gelen tüm konuklarla yakından ilgilenerek yarışmada dereceye giren avcılara ve destek veren kuruluşlara plaket ve madalyalarını takdim etti.

Başkan Babaoğlu: Sporun Her Alanında Başarılı Bir Hendek

Plaket takdiminin ardından Başkan Babaoğlu yaptığı konuşmada, “ Bu yıl 13’ncüsünü düzenlenen güzel bir organizasyonla daha bir aradayız. Gerek şehir içinden gerek şehir dışından gelen sporseverlerimiz, çocuklarımız ve ailelerimiz burada. Güzel coşkulu bir kalabalık var. İlçemizde böyle etkinliklerin düzenlenmesi hakkında olumlu dönüşler alıyoruz bu da bizi mutlu ediyor.

Hendek olarak Futbol, Karate, Güreş, Hentbol ve Avcılık gibi birçok spor dalında kendisinden söz ettiren bir Hendek var. Tüm sporcularımızla gurur duyuyoruz. Hendek Belediyesi olarak bu tür organizasyonların içinde olmaya devam edeceğiz. Bu organizasyonda büyük emeği olan Hendek Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Başkanı Yavuz Korkmaz ve ekibi başta olmak üzere yarışmada dereceye giren avcılarımıza, destek veren kuruluşlarımıza ve uzak yakın demeden buraya gelerek yarışan tüm yarışmacılara teşekkür ediyorum. Federasyonumuzun, derneklerimizin önemli temsilcileri ile hakemlerimize de ayrıca sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Dereceye Giren Avcılar Şu Şekilde;

Kovucu Irklar Barak Kategorisi

1. Fatih Ceylan

2. Yakup Ceylan

3. Cengiz Çalışkanoğlu

Kovucu Irklar Kopoy Kategorisi

1. Uğur Şahin

2.Fatih Şen

3. Enes Altıparmak

Kovucu Irklar Deli Orman Kategorisi

1. Mehmet Çakmakoğlu

2. Metin Yaşar

3. Mehmet Mehmetoğlu

Kovucu Irklar Pilot Kategorisi

1. Şenol Yurtdaş

2. Tugay Özbek

3. Gürsel Çalışkan

İngiliz Yetişkin

1. Berkay Porsuk

2. Ahmet Dilek

3. Oğuz Tömekçe

İngiliz Gençler

1.İlker Tınmaz

2. Ahmet Dilek

Kontinental Yetişkin

1. Vedat Duran

2. Berat Pehlivan

3. Hasan Kekiç

4. Enis Naş

5. Recep Ali Pehlivan

Kontinental Gençler

1. Kadir Ulutaş

2. Enes Çakır

3. Osman Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184