1954 HENDEKSPOR 1. YILINI KUTLADI

1954Hendekspor 1. Yılı kutlama etkinliği ENG Garden düğün salonunda gerçekleşti.

1954 HENDEKSPOR 1. YILINI KUTLADI

1954Hendekspor 1. Yılı kutlama etkinliği saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Geceye MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Belediyesi Meclis üyesi Vural Tutkun, Güreş Ağası Selman Sever, Hendekspor kulüp Başkanı Zafer Çakmak, Güreş ihtisas Kulübü Başkanı Harun Kaynak, Hendek karate Takımı antrenörüNurkan Kayacık, İşadamı Fatih Enes İlkay ve Spor antrenörleri katıldı.

1954 Hendekspor 1 Yılı kutlamalarına Sporcuların Aileleri de yoğun ilgi gösterirken, Hendek Belediyesi Karate takımı geceye tam kadro katıldı.

Açılış konuşmasındaBeden Eğitimi Öğretmeni Murat Yiğit ‘’ Beden eğitimi öğretmeni olarak okullarımızda spor kültürünü öğretirken, bu öğretilerin kurumsal bir çatı altında toplanmışını ifade eden kulüplerimizin kurulması, önem arz etmektedir.Eğitimci olarak 1954Hendekspor kulübünün kuruluş aşamasından bu güne kadar bizimde görüş ve desteğimize ihtiyaç duydukları ölçüde elimden geldiğimce yardım ve destekte bulundum ve her zaman da çocuklarımız için bu desteği vermeye devam edeceğim ’’dedi.


ENG Garden düğün salonunda düzenlenen etkinlik gecesinde bir konuşma yapan Kulüp başkanı Hurşit Koray Oral ‘’ Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza profesyonel bir anlayış ile alt yapı eğitimi vermekteyiz.

1954Hendekspor kulübü olarak basketbol, hentbol, jimnastik ve yüzme branşlarında faaliyet te bulunmaktayız. Branşlarımızın toplamında 110 erkek, 60 kız sporcu ile toplam 170 sporcu hizmet alırken 120 lisanslı sporcumuz bulunmaktadır’’ diyerek kuruluş amaçlarının ahlaklı, çevresine, ailesine, vatana, millete faydalı manevi yönden gelişmiş sağlıklı bir toplum oluşturmak olduğunu belirtti.


Konuşmalardan sonra slayt gösterisiyle kulüp faaliyetleri haklında bilgiler verildi. Kulüp sporcuları tarafından sunulan defile ile kulüp formaları tanıtıldı.

Sporcu ve kulüp yöneticileri sponsorlarla birlikte pasta kesimi yaptılar.

Kulüpte Antrenörlük yapan spor hocalarına ve kulüp sponsorlarına çeşitli hediyeler verildi.

Gecenin sonunda çekilişle çeşitli hediyeler takdim edildi.

 

 



















Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2018, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184