1954 HENDEKSPOR FAALİYETLERİNE BAŞLADI

Hendek’te alt yapıya ve gençlere önem veren sporseverler 1954 Hendekspor’u kurarakkısa süre içerisinde faaliyete geçecek 2 branş ile birlikte toplam 5 ayrı branştafaaliyetlerde bulunacak.

1954 HENDEKSPOR FAALİYETLERİNE BAŞLADI


1954 Hendekspor kulübünün kurulması ile birlikte Başkan, yönetimi, Üyeleri ve eşleri ile birlikte iftarda bir araya gelerek görev dağılımı da gerçekleştirdiler.

Moss kafe de verilen iftara 1954 Hendekspor kulübü Başkanı olan Hurşit Koray Oral, yönetimi, üyeleri ve eşleri ile birlikte katıldılar.

Sohbet havasında geçen iftar sonrası görev dağılımı yapıldı. Hentbol, Basketbol ve Jimnastik branşlarında faaliyetlerine başlayan 1954 Hendekspor kulübü kısa süre içerisinde Yüzme ve Voleybol branşlarında da alt yapı çalışmalarına başlayacak.

Kısa süre önce kurulan 1954 Hendekspor kulübü ilk başarısını da Hentbol Bölgesel ligde miniklerde ve Küçüklerde ikinci olarak gösterdi.

Alt yapı ve gençliğe önem veren 1954 Hendekspor Kulübü sporcu yatağı olan Hendek’te gençlerin spor yaparak başarı ile temsil etmeleri için gerekli tüm çalışmaları yürüterek hizmet verecek.

1954 Hendekspor Kulübü Başkanı Hurşit Koray Oral iftar sonrası kısa bir teşekkür konuşması yaparak Hendek ilçesinde hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Çeşitli meslek dallarında hizmet eden Hendek’li sporseverlerin görev aldığı kulüpte ilk hedef alt yapıya önem vererek ilçeyi başarılı bir şekilde temsil etmek.

1954 Hendekspor Kulübü Başkanı Hurşit Koray Oral olurken görev dağılımı ise şu şekilde oluştu.

Başkan yardımcısı Faruk Özel (Mali Müşavir ), Sayman Bertan Kılıç (Antrenör), Seyfettin Pervan (Teknisyen) , Fatih Enes İlkay (iş adamı)  ve Cansu İşler (Beden Eğitimi Bölümü)  üye olarak görev yapacak.

Kısa süre önce kurulan ve faaliyetlerine başlayan 1954 Hendekspor’da Antrenör olarak Murat Yiğit, Bertan Kılıç, Cansu İşler, Şeyma Kılıç, Merve Sefa, Ulvi Ancak, Esra Görüm ve Burak Kaplan görev yapacak.



Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2017, 14:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184