1954 Hendekspor Şampiyonluk Kupasına Kavuştu

Türkiye Erkekler Bölgesel Ligi Hentbol Müsabakalarında Sakarya’yı temsil eden 1954 Hendekspor 2.Lig’e yükselme başarısını göstermişti. Kırmızı Siyahlılar dün kupasını kavuştu.

1954 Hendekspor Şampiyonluk Kupasına Kavuştu

Son Maçıda Kazandık

İstanbul Maltepe Müzahir Sille Spor Salonu’nda yapılan Bölgesel Hentbol Ligi müsabakalarında büyük başarı gösteren temsilcimiz ilk maçında Bursa Beşevler Gençlik’i 32-31 , ikinci maçında ise Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa Gençlik Merkezi’ni de 32-20 mağlup ederek son maça kalmadan 2.Lig’e yükselmeyi garantilemişti. Temsilcimiz dün oynadığı son maçı da kazanarak grubu şampiyon olarak tamamladı.

Babaoğlu Yalnız Bırakmadı

Karagümrük engelini de 33-27 geçen 1954 Hendek Spor Kulübü müsabaka ardından düzenlenen tören ile şampiyonluk kupasını aldı. Sporcular şampiyonluğu büyük bir coşku ile kutlarken Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’da İstanbul’a giderek bu coşkuya ortak olan isimler arasındaydı. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirten başkan Babaoğlu; ‘’ Hendek olarak sporda öncü olmaya devam ediyoruz. Buna katkıda bulunan sporcu ve antrenörlerimize çok teşekkür ederim dedi.

1954 Hendekspor kulüp başkanı Koray Hurşit Oral ve antrenör Merve Sefa şampiyonluk kupasını Sakarya’ya getirdikleri için mutlu olduklarını belirterek her kulvarda kendilerine destek olan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na teşekkür ettiklerini söylediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184