2 Saatte 2024 Forma Satıldı!

Hendekspor Yönetimi, protokol ve gazetecilerin katıldığı canlı yayında forma tanıtım programı yaparak, telefonla forma satışı gerçekleştirdi.

Bahadır'ın farkını hissettirdiği özel gecede tanesi bin liradan 2024 adet forma satışı yapıldı.

Hüdaverdi Bahadır Başkanlığında güven ve prestij kazanan Hendekspor sezon öncesi forma tanıtımı ve özel bir program düzenlendi.

TV264 ve Hendekspor sosyal medya ortak yayınında canlı yayınlanan programda Hendekspor'un yeni sezon formaları tanıtıldı.

Hendek Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen özel gecede MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Hendek Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Hendek Şoförler Odası Başkanı Cemil Varlıca ve Kulüp Başkanı Hüdaverdi Bahadır ile, Hendekli gazeteciler canlı yayında forma satışı yaptı.

Protokol ve gazetecileri arayan çok sayıda kişi Hendekspora destek olurken, Bahadır'a olan inanç bir kez daha canlı canlı ekranlara yansıdı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Basın organlarının geniş kapsamlı yayını ile kulübümüzün sezon formalarının tanıtımını yaparken, sadece 2 saatlik süreçte 2024 adet forma satışına ulaştık. Hendekspor'un renklerine olan bu vefakar destekleriniz için, en derin teşekkürlerimizi sunarız" denildi

Formaların tanesi bin liradan satışa sunuldu

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2023, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184