23 NİSAN ANMA TURNUVASI SAKARYA AKYAZI DA YAPILDI

Turnuvaya katılan sporcuların tamamını Sakaryalı karatecilerin oluşturduğu müsabakada renkli sahneler yer aldı.

23 NİSAN ANMA TURNUVASI SAKARYA AKYAZI DA YAPILDI


Hendek Belediyesi Karate takımı yapılan turnuvada büyük başarılara imza attı. Turnuvanın yarışma tarzından daha çok dostluk maçı havasında geçtiği turnuvada bütün sporcuların yüzü güldü.

Genel klasmanda minik bayanlarda Hendek Belediyesi Karate Takımı 3. Minik erkeklerde 1. Yıldız bayanlarda 1. Yıldız erkeklerde 1. Olarak büyük başarıya imza atmıştır.

Hendek Belediyesi ve Hendek Halk Eğitim merkezi sporcularının büyük bir başarıya imza attığını söyleyen Antrenörler Soner Açıkyol ve Nurkan Kayacık sporcularının performanslarından memnun olduklarını aynı zamanda turnuvaya katılan tüm sporcuların göstermiş oldukları performanslarından dolayı da memnun oldukları dile getirdi. Bu tarz turnuvaların çok önemli olduğunu söyleyen Soner Açıkyol ve Nurkan Kayacık ‘sporcular  bu tip müsabakalarda gerçek cesaretlerini kazanır ve tecrübe kazanır.’ Dedi.

Ayrıca Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol ;’sporcuların 23 nisan gençlik ve spor bayramını kutlar tüm sporculara spor yaşamlarında başarılar dileriz.’ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2015, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184