3 Gol, 2 Kırmızı Kart

Kaymakamlık Kupası günün ilk maçında Köroğlu Halı Saha Dikmen, Sarılar Fındık’ı 3-0 mağlup etti.

3 Gol, 2 Kırmızı Kart

Hendek Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası Veteranlar grubu günün ilk  karşılaşmasında Köroğlu Halı Saha Dikmen ile Sarılar Fındık karşı karşıya geldi.

Karşılıklı ataklar ve takımların dengeli oynadığı karşılaşmanın 21. Dakikasında Köroğlu Halı Saha Dikmen Nizam’ın golü ile ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

İkinci yarı oyun sertleşti

Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmanın ikinci yarısına futbolcular arasındaki tartışmalar ve sertlikler damga vururken, Sarılar Fındık’tan Mesut 32. Dakikada kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. 1 kişi eksik oynayan rakibi karşısında ataklarını sıklaştıran Köroğlu Halı Saha Dikmen 40. Dakikada Akif’in golü ile farkı 2’ye çıkardı. Skor avantajı ile oynayan Köroğlu Halı Saha Dikmen 50. Dakikada geliştirdiği atakta Ömer’in golü ile karşılaşmanın skorunu belirlerken, karşılaşmanın son dakikaların Sarılar Fındık kalecisi Şenol karşılaşma hakemi tarafından kırmızı kart ile oyun dışı kaldı ve karşılaşma Köroğlu Halı Saha Dikmen’in 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Köroğlu Halı Saha Dikmen: 3

Sarılar Fındık: 0

Hakem: Süleyman Hilmi Metin

Saha: Hendek Orman İşletme

Köroğlu Halı Saha Dikmen: Murat, Bülent, Akif, Ömer, Ercan, Fahrettin, İrfan, Bilal, Sefer, Ömer, Nizam, Serdar, Mustafa

Teknik Direktör: Mustafa Kıt

Sarılar: Yahya, Recai, Recep, Mesut, Bahadır, Yusuf, Ekrem, Mustafa Y., Sinan, İbrahim, Mustafa Y., Hüseyin, Orhan, Selim.

Teknik Direktör: Saadettin Meraklı

Goller: Dk 21 Nizam, Dk 40 Akif, Dk 50 Ömer (Köroğlu Halı Saha Dikmen)

Kırmızı Kart: Mesut, Şenol (Sarılar Fındık)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184