5 GÜREŞÇİ DERECEYLE DÖNDÜ

Uluslararası Mehmet Akif Pirim Güreş Turnuvası’nda Osman Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinden 5 güreşçi dereceyle döndü.

5 GÜREŞÇİ DERECEYLE DÖNDÜ


Rizeli Olimpiyat Şampiyonu Mehmet Akif Prim adına 4.’sü düzenlenen Uluslararası Mehmet Akif Pirim 14-15 Yaş Greko-Romen Güreş Turnuvası, 8-9 Kasım 2014 tarihlerinde Güneysu Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Yurtiçi ve Yurt dışından yaklaşık 160 sporcunun katıldığı Greko-Romen Güreş Turnuvası’na katıla Osman Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinden Bedirhan Tan birinci, Serhat Kırık ikinci, Furkan Korkmaz Üçüncü, Bedirhan Tantan üçüncü olurken, Abdulsamet Başer de beşinci olarak derece aldı.

Hendek’te güreş sporunda birçok başarılar elde edildiğini belirten,  Osman Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Zafer Başar, “ Sporcularımız madalya ile döndüler. Hendek, yine bir başarıya daha imza attı. Şampiyonlar yetişmeye, madalyalar gelmeye devam edecek. Sporcularımızı tebrik ediyorum.  “ Dedi

Okul Müdürü Umur Çeşme Her alanda başarılılar elde eden Okulumuz öğrencileri ilçemizi, sporda da Dünya’ya, Avrupa’ya ve Türkiye’ye adını duyurmuştur. Okulumuzun böyle başarılı bir şekilde temsil edilmesi bizleri çok mutlu ediyor.Hendek şampiyonlar yetiştirmeye devam edecek. Öğrencilerimiz ile gurur duyuyoruz  “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2014, 11:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184