6 Gol, 2 Kırmızı Kart

Kaymakamlık Kupası günün ilk maçında Genç Karadenizliler Derneği, Hendek Orman İşletme’yi 4-2 mağlup etti.

6 Gol, 2 Kırmızı Kart

Hendek Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası günün ilk karşılaşmasında Hendek Orman İşletme ile Hendek Genç Karadenizliler Derneği karşı karşıya geldi.

Karşılıklı ataklarla başlaya karşılaşmanın ilk yarısına hızlı başlayan Genç Karadenizliler, 3. Dakikada Sedat’ın golü ile 1-0 öne geçen taraf olurken, çekişmeli geçen ilk yarının son dakikalarında ataklarını sıklaştıran Orman İşletme 25. Dakikada Muharrem ile skora dengeyi getirdi ve ilk yarı 1-1 eşitlik ile sonuçlandı.

2 Kırmızı kart

İkinci yarının başladığı anda hızlı atak geliştiren Genç Karadenizliler 26. Dakikada Engin ile skoru 2-1’e getirirken, golün ardından ataklarını sıklaştıran Orman İşletme 30. Dakikada Tarkan’ın golü ile tekrar eşitliği sağladı. Berberlik golü sonrası ataklarını sıklaştıran Genç Karadenizliler 31. Dakikada Hasan ve 32. Dakikada Engin’in peşpeşe bulduğu goller ile farkı iki’ye çıkardı.

Karşılaşmanın son 10 dakikasında Genç Karadenizliler’den Hasan ve Eşref Kırmızı kart ile oyun dışı kalırken, rakibi karşısında 2 oyuncu eksik ile oynayan Genç Karadenizliler sahadan 4-2 galibiyet ile ayrıldı.

Hendek Orman İşletme: 2

Genç Karadenizliler Derneği: 4

Hakem: Süleyman Hilmi Metin

Saha: Hendek Orman İşletme

Hendek Orman İşletme: Şenol, Ferhan, Özkan, Ali, Doğan, Murat, Hakan, Seyhan, Muharrem, Mustafa, Ahmet, Samet, Uğur, Ozan.

Teknik Direktör: İbrahim Kesim

Genç Karadenizliler: İbrahim, Halit, Doğan, Engin, Hasan, Sedat, Tuncay, Yavuz, Adem, Sadullah, Eşref, Vedat.

Teknik Direktör: Servet Der

Goller: Dk 3 Sedat, Dk 26, 32 Engin, Dk 31 Hasan (Genç Karadenizliler Derneği) Dk 25 Muharrem, Dk 30 Tarkan (Hendek Orman İşletme)

Kırmızı Kart: Hasan, Eşref (Genç Karadenizliler Derneği)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184