AÇIKYOL' A SÜPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Hendek Belediyesi yardımcı Antrenörü Soner Açıkyol'a öğrencilerinden jest. 8 ağustos tarihinde antrenör açıkyol'a Hendek Belediyesi sporcuları tarafından düzenlenen ve birçok sporcunun katıldığı doğum günü partisinde eğlenceli

AÇIKYOL' A SÜPRİZ DOĞUM GÜNÜ


Hendek Belediyesi yardımcı Antrenörü Soner Açıkyol'a öğrencilerinden jest. 8 ağustos tarihinde antrenör açıkyol'a Hendek Belediyesi sporcuları tarafından düzenlenen ve birçok sporcunun katıldığı doğum günü partisinde eğlenceli dakikalar yaşandı. sporun ve çalışmaların yanı sıra eğlenmeyi de unutmayan sporcular doğum günü partisinde gönüllerince eğlendiler.

Antrenör Açıkyol spor yapmak kadar eğlencenin ve oyunun önemini belirtirken arada sırada kafamızı boşaltmak adına bu gibi eğlencelerin yapılması gerektiği de belirtti. bu eğlencelerin sadece bununla kalmamasını söyleyen Antrenör Soner Açıkyol sporcularından daha fazla sosyal aktivite yapmaları için öğütler verdi.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenen sporcuların ve Antrenör Açıkyol'un gözlerinden mutlulukları okunurken Açıkyol geceyi düzenleyen sporcularına ayrı ayrı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2014, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184