Akova Barışspor Oynadı, As Akyazspor Kazandı

Sahasında As Akyazıspor’u konum eden Akova Barışspor 2-1 mağlup oldu.

Akova Barışspor Oynadı, As Akyazspor Kazandı

Süper Amatör Lig C. Grubu karşılaşmasında Akova Barışspor ile As Akyazıspor Akova sahasında karşı karşıya geldi.

Depremzedeler için 1 dakikalık saygı duruşu ile başlayan karşılaşmaya Akova Barışspor başlarken, başlama vuruşu sonrası baskı yapmaya başlayan konuk ekip As Akyazıspor topu kazanarak 1. Dakikada yakaladığı pozisyonda Görkem’in vuruşu ile 1-0 öne geçen taraf oldu.

Ataklarını sıklaştıran As Akyazıspor 5. Dakikada Görkem kendisinin ve takımının 2. golünü atarak farkı ikiye çıkardı.

Üst üste gelişen ataklar ile kalesinde iki gol gören Akova Barışspor oyunda dengeyi kurmaya başlayarak atak yapmaya başladı fakat yakaladığı pozizsyonlardan yaralanamayında ilk yarı konuk ekip As Akyazıspor’un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Kırmızı kartlar ve penaltı skoru değiştirmedi

Konul ekip As Akyazıspor’un başlama vuruşu ile başlayan karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan ev sahibi Akova Barışspor 47. dakikada geliştirdiği atakta Furkan’ın golü ile farkı 1’e indirdi.

 Karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmanın ikinci yarısında dakikalar 60’ı gösterdiğinde Akova Barışspor’lu Oktay’ın kırmızı kart ile oyun dışı kalması sonrası 10 kişi kalan Akova Barışspor atak üstüne atak geliştirse de yakaladığı sayısız gol pozisyonundan yararlanamadı.

 86. dakikada geliştirilen atakta Akova Barışspor penaltı kazanırken, konuk ekip As Akyazıspor’da ise Hasan kırmızı kart ile oyun dışı kaldı ve sahada oyuncu sayıları eşitlendi.

 Penaltı vuruşu için topun başına geçen Samet’in vuruşu kaleci Kadirhan kurtararak karşılaşmanın skorunu belirledi ve konuk Ekip As Akyazıspor sahadan 2-1 galip ayrılan taraf oldu.

Akova Barışspor:1

As Akyazıspor:2

Saha: Akova

Hakemler: Suat Güz, Fatih Çuhadar, Furkan Köknar

Akova Barışspor: Adem, Oktay, Fatih (M.Mustafa), Burak, Muhammed, Olcay, R.Furkan, Ercan, Enes, Samet, Emre

Antrenör: Şener Gürsel

As Akyazıspor: Kadirhan, Hasan, İzet, M.Ogün, Muhammet, Anıl (Ebubekir), (MertVeysel), Enes, Z.Görkem (C.Yağız), Aziz (Gazanfer), Sinan

Antrenör: İbrahim Altuntaş

Goller: Dk 47 Furkan (Akova Barışspor) Dk 1-5  Görkem (As Akyazıspor)

Kırmızı Kart: Dk 50 Oktay (Akova Barışspor) Dk 86 Hasan (As Akyazıspor)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184