Akova Barışspor Şampiyon

Akova Barışspor, Play-Off Şampiyonu olarak Süper Amatör Lige yükseldi.

Akova Barışspor Şampiyon

1.Amatör Lig’den Süper Amatör Lige yükselme Play-Off karşılaşmasında Akyazıgücüspor ile karşı karşıya gelen Akova Barışspor, 4-1’lik galibiyet ile grubunu lider tamamlayarak Şampiyon oldu ve Süper Amatör Lige yükseldi.

Taraftar desteği

Erenler 1 Nolu Suni Çim sahasında oynanan karşılaşmada Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, Kızılay Hendek Koordinatörü Sami Bağdatlı, Sunmanlar Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Sunman, Antrenör İmdat Kum, Akova Mahalle Muhtarı Ramazan Kaya, Siyasi Parti Temsilcileri ve Hendekli sporseverler Akova Barışspor’u tribünlerde yalnız bırakmadı.

İlk yarı 3 gol

Karşılaşmanın ilk yarısına atak başlayan taraf Akova Barışspor olurken, ataklarını sıklaştıran Akova Barışspor  28. dakikada penaltı kazandı. Penaltı vuruşunu kullanan Raphcal  Penaltı golü ile 1-0 öne geçen taraf oldu.

Oyun hakimiyetini eline alan Akova Barışspor 34. dakikada geliştirdiği atakta  Raphcal golü ile skor 2-0 yaptı.

Oyun hakimiyetini eline alan Akova Barışspor 45+2 dakikada geliştirdiği atakta Ertuğrul’un golü ile ilk yarının skorunu belirledi 3-0.

Şampiyonluk ikinci yarıda geldi

İlk yarıyı 3-0 önde kapayan Akova Barışspor ikinci yarıya kontrollü ataklarla başladı. Akyazıgücüspor’un 52. dakikada geliştirdiği atakta topla buluşan Ekrem skoru 3-1’e getiren golü kaydederken, gölün ardından ataklarını sıklaştıran Akova Barışspor  90+2. Dakikada Levent’in golü ile farkı tekrar 3’e çıkardı.

 Karşılaşmanın kalan dakikalarında gol sesi çıkmadı ve Akova Barışspor sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrılarak Şampiyonluğunu ilan etti ve Süper Amatör Lige yükseldi.

Kupa ve Madalya töreni

Karşılaşma sonunda Akova Barışspor cephesinde büyük sevinç yaşanırken, futbolcular galibiyet sevincini taraftarları ile paylaştı.

 Karşılaşma sonunda Şampiyonluğunu ilan eden Akova Barışspor Yönetim, Teknik heyet ve Futbolcular kupa ve madalyalarını Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır’ın elinden alarak Şampiyonluğu doyasıya kutladılar.

Hendek Gündem olarak Akova Barışspor’u Süper Amatör Lig’de başarılar dileriz.

Akova Barışspor:4

Akyazıgücü:1

Saha: Erenler

Hakemler: Tayfun Güz, Fatih Cuhadar, Berkin Tuna

Akova Barışspor:Serdar, S.Emirhan, Hakan, Burak, Oktay(Yücel),Ertuğrul, Christian(Enes Çalışkan), Güngör(Enes Sözlü), Raphcal, Levent, Emre

Antrenör: A.Kemal Yener

Akyazıgücü: Doğan, Uğur, S.Meriç, Erkan, Ekrem, Hasan ali, Hamza(Tugay), Muhammet(Bahadır), Burak Kemiksiz(Burak Çetin), Okan, Efendi

Antrenör: Ömer İkinci

Goller: Dk 28(P)-34 Raphcal 45+1Ertuğrul Dk 90+2 Levent(Akova Barışspor)Dk 52 Ekrem (Akyazıgücü)

Kırmızı Kart: Dk 75 Erkan (Akyazıgücü)

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2022, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184