AKOVA YARALARINI SARMAYA BAŞLADI

Akovaspor Kulüp Başkanı Vural Tutkun devre arası transfer çalışmalarını başlatarak takımın ikinci yarıya çok iyi başlamasına sebep oldu.

AKOVA YARALARINI SARMAYA BAŞLADI


Süper Amatör Küme A grubu temsilcisi Hendek Akovaspor ilk yarı kötü giden gidişatını transferlerle iyileştiriyor.

Akovaspor Kulüp Başkanı Vural Tutkun, devre arası transfer çalışmalarını başlatarak takımın ikinci yarıya çok iyi başlamasına sebep oldu. Yapılan bu işler doğrultusunda Akova yaralarını sarmaya başladı.

Nokta atış

Devre arasında yapılan transfer görüşmeleri sonucunda İstanbul Kastamonuspor’dan Savaş ve Murat, İstanbul Selvispor’dan Metehan, Adapazarıspor’dan Oğuz ve son olarak da Hacıkışlaspor’dan Faruk’u renklerine bağlayan Sarı-Kırmızılılar ligin ikinci yarısına bomba gibi düşeceğe benziyor.

İstikrarlıyız

Ligin ikinci yarısına Kulüp Başkanı Vural Tutkun’un yaptığı transferler ile başlayan Hendek Akovaspor’dan güzel sonuçlar beklenmeye başlandı. Başkan Tutkun, İlk yarı aldığımız kötü sonuçlar sonrasında bu şekilde bir yenilenmenin şart olduğuna kanaat getirdik. Bu doğrultuda gereken her şeyi yaptık ve 4 tecrübeli oyuncuyu takımımıza aldık. Bundan sonra Hendek Akova olarak tek vücut halinde mücadelemize devam edeceğiz diye konuştu.

13 puanı var

Ligde şuan 13 puanla 10’ncu sırada olan Akovasporı yapılan bu değişiklerle diğer kulüpler arasında da konuşulmaya başlandı. Gelecek haftaki karşılaşmalarda artık Akova’nın “Bu yarışta ben de varım” demesi yüksek ihtimal gibi duruyor.


Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2016, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184