AKOVASPOR DEPLASMAN’DA DÖRT KÖŞE

Hendek Akovaspor deplasmanda konuk olduğu Yenikent Fıratspor’u 4-2 yenerek evine 3 puanla döndü.

AKOVASPOR DEPLASMAN’DA DÖRT KÖŞE


Süper Amatör küme temsilcilerimizden Hendek Akovaspor deplasmanda konuk olduğu Yenikent Fıratspor’u 4-2 yenerek evine 3 puanla döndü.

Erenler suni çimde Yenikent Fıratspor’un konuğu olan Hendek Akovaspor yeni transferleri ile çıktığı maçta Yenikent Fıratspor ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

Maçın ikinci yarısına çok iyi başlayan Hendek Akovaspor takıma yeni katılan yeni transferlerin devreye girmesi ile Faruk ile perdeyi açtı. Yeni transferlerin göz doldurduğu maçta Faruk ve Oğuz ikişer gol atarak Akovaspor’a galibiyeti getiren golleri kaydettiler.  Akovaspor sahadan 4-2 galibiyet ile ayrılarak puanını 10 yaptı.

Alınan galibiyet sonrası takımda büyük sevinç yaşanırken Antrenör Ali Kemal Yener sporcuları tek tek kutlayarak “ Bundan sonra Akovaspor futbolu ile tad verecek. Mücadele gücümüz her hafta daha üst seviyede olacak. Bütün sporseverleri ve taraftarımızı maçlarımıza davet ediyoruz. Bugüne kadar bizlerden daha çok arzulu ve istekli olan kulüp Başkanımız Vural Tutkun’a da çok teşekkür ediyoruz. Akovaspor bitti demeden lig bitmeyecek” dedi.

Yenikent Fratspor: 2

Hendke Akovaspor: 4

SAHA : Erenler sentetik

HAKEMLER : Muhammet Ömür- Hasan Şatır- Ömer Akyıldız

YENİKENT FIRATSPOR : M. İlkay** Ö. Faruk ( K.K.) Semih** Berkay—( Kbilay** ) Berat** Hüseyin** Hakan** ) M. Taha*** Enes** ( Haktan** ) Ensar** Can** Emre**

ANTRENÖR : Kadir Şirin

HENDEK AKOVASPOR: Tufan** Muhsin can** Sezgin** ( Semih** ) Serkan** ( Fırat*** ) Metehan*** Murat*** Oğuz*** Kadir** Faruk*** Yunus Emre*** Savaş**

ANTRENÖR : Ali Kemal yener

GOLLER: Dk. 8-67 M. Taha ( Yenikent Fırat ) Dk. 10-69 Oğuz Dk. 12 86 Faruk ( Hendek Akovaspor )

KIRMIZI KART : Dk. 79 Ö. Faruk ( Yenikent Fıratspor )

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2016, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184