AKYÜZLÜ MİLLİ TAKIM KAMPINA KATILDI

Hendek Belediyesi Karate takımı sporcusu Rümeysa Akyüzlü Samsun'da 23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları (Deaflympics) için hazırlanan Milli Takım kampına katıldı.

AKYÜZLÜ MİLLİ TAKIM KAMPINA KATILDI


İşitme Engelliler Olimpiyat oyunları hazırlıklarını sürdüren Milli takım kadrosunda Hendek’ten yer alan Rümeysa Akyüzlü olimpiyatlarda hedefinin kürsüye çıkmak olduğunu belirterek destek veren herkese teşekkür etti.

Hendek Belediyesi Karate takımı ve Milli Takım Antrenörü Nurkan Kayacık, Sporcularımıza inancımız tam. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Olimpiyat oyunlarında sporcularımın başarılı olacağına inanıyorum. Bizlere her zaman desteklerini veren Kaymakamımız İdris Akbıyık’a, Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü’ye ve Halk Eğitim Müdürümüz Necati Tan’a teşekkür ediyorum ifadelerine yer verdi.
Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ile birlikte Mili Takımlar Teknik Direktörü İbrahim Erçin, Levent Aydemir ve Olimpik Milli Takımı'nın tam kadro hazır bulunduğu ziyarette Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcı Kamuran Özden, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve İşitme Engelliler Federasyon Başkanı Yakup Ümit Kihtir sporculara başarılar dilerken hepinizden madalya bekliyoruz ifadelerini kullandılar.

Sporcuların hazırlıklarını en iyi şekilde yürüttüklerini belirten Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek tüm sporculara başarılar diliyorum ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2016, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184