Amatör Kulüplere Kötü Haber

TFF Amatör İşler Kurulu, İstanbul'da TFF Başkan Vekili ve Amatör İşler Sorumlusu Ali Düşmez'in başkanlığında toplandı. Toplantıda Bölgesel Amatör Lig ve yerel amatör liglerin yıl sonuna kadar oynanmamasının kararlaştırıldığı öğrenildi.

Amatör Kulüplere Kötü Haber

İstanbul’da toplanan Türkiye Amatör İşler Kurulu, Bölgesel Amatör Lig ve yerel amatör kümelerde yıl sonuna kadar maçların oynanmamasını kararlaştırdığı öğrenildi. TFF Başkan Vekili ve Amatör İşler Sorumlusu Ali Düşmez'in başkanlığında toplanan kurulun ülkemizdeki pandemi sürecinin yeniden hızlanması sonrasında aldıkları kararı Sağlık Bakanlığı ile yapılacak son görüşmelerin ardından resmi olarak açıklayacağı öğrenildi.  


Bölgesel Amatör Lig ve yerel amatör kulüpleri, federasyonun liglerin yıl sonuna kadar oynanmasıyla ilgili kararına büyük tepki gösterdi. Ülkede tüm kapalı alanlarda toplu programların yapılmasına rağmen, maçların oynatılmayacak olmasına ateş püsküren kulüpler, yapılan harcamaların ve hazırlıkların böyle bir karar sonrasında boşa gideceği konusunda da hem fikir olmuş durumda.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2020, 16:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184