Amatör Ligler başlıyor

TFF Sakarya Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, Amatör Liglerin ve alt yaş grup müsabakalarının Mart ayının ilk haftası başlayacağı müjdesini verdi.

Amatör Ligler başlıyor

Futbolun gerçek emekçilerinin ter döktüğü Amatör Liglerin Mart ayı itibarıyla yeniden başlaması bekleniyor.

TFF daha önce yayınladığı mesajda amatör spor organizasyonlarının da askıya alındığı açıklamıştı. Bu kararın ardından Süper Lig’deki takımlarında 3-4 Mart tarihleri arasında müsabakalara başlayabileceği bildirilmişti.

 Bununla beraber amatör liglerinde yeniden başlaması bekleniyor. Sakarya Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, TFF’den gelen haber doğrultusunda amatör lig müsabakalarının Mart’ın ilk haftasında başlayacağını açıkladı.

Şubat Sonuna Ertelenmişti

TFF açıklamasında “ Türkiye Futbol Federasyonu, Bölgesel Amatör Lig ve Yerel Amatör Lig müsabakalarını şubat ayı sonuna kadar erteledi. TFF'den konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Başta Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Hatay olmak üzere birçok ilimizde hissedilen deprem sonucu can kayıplarımızın ve yaralıların olması, devam eden arama kurtarma çalışmaları ile birlikte ülke genelinde 7 günlük Milli Yas ilan edilmesi nedeniyle TFF Yönetim Kurulu kararı ile tüm illerimizde Bölgesel Amatör Lig ve Yerel Amatör Lig müsabakaları şubat ayı sonuna kadar ertelenmiştir" ifadelere yer vermişti,

Tezcan Demir’den Müjde

Bu gelişmelerin ardından bugün bir açıklama yapan TFF Sakarya Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, futbolun gerçek emekçilerinin ter döktüğü amatör liglerin Mart ayının 4’ünde başlayacağı müjdesini verdi. Futbolcuların ve futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği haberi okuyucularla paylaşan Tezcan Demir, “Nihayet beklediğimiz haber geldi. Nasip olursa ve bir aksilik olmazsa Liglerimiz Mart'ın ilk haftası (04 Mart) kaldığı yerden başlayarak devam edecektir.

Bu zor günleri hep birlikte el ele vererek aşacağız. Biz çok büyük bir milletiz. Ülkemize tekrar geçmiş olsun derken, bu işe emek veren tüm kulüplerimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184