AMATÖR SPOR HAFTASI BASIN AÇIKLAMASI

Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Spor Müdürlüğü, Amatör Spor Haftası nedeni ile bir basın toplantısı düzenledi.

AMATÖR SPOR HAFTASI BASIN AÇIKLAMASI


Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan basın toplantısı Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Hendek İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli ve Hendek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necati Tan öncülüğünde yapıldı.

Toplantıda konuşan Hendek İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli, Bakanlığımızın geçen yıl başlattığı Amatör Spor Haftası kutlanması sebebi ile bir hafta içerisinde çeşitli sportif etkinliklerin düzenlenmesi ve hafta sonu itibarı ile güzel bir ödül gecesi gerçekleştirerek takvim yılımızı tamamlamış olacağız.

Böylece Amatör Spor branşlarımıza geçmiş bir yıl içerisinde emek vermiş, değer katmış ve derece almış kulüplerimizi, sporcularımızı ve yöneticilerimizi onurlandıracağız.

Köstereli, yine çok önemli bir kurumumuz olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte İlçe Okul Sporları organizasyonunu başlatarak Okullardaki çocuklarımız ve gençlerimizin zihinsel gelişimlerinin yanında fiziksel gelişimlerine de katkı sağlamayı hedefliyoruz dedi. Bu amaçlar doğrultusunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Spor Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ile birlikte ortak çalışmalar yaparak fayda sağlamayı amaçlıyoruz diyerek geçen yıl elde edilen başarılar ve dereceler hakkında bilgiler verdi.

Köstereli, Amatör Spor Haftası sebebi ile yapılacak olan programlar ve ödül gecesi hakkında detaylı bilgilerin ilerleyen tarihlerde verileceğini bildirdi.


Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2014, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184