Arena Halı Saha’dan 6 Gol

Kaymakamlık Kupası günün ikinci maçında Arena Halı Saha, Harmantepe’yi 6-3 mağlup etti.

Arena Halı Saha’dan 6 Gol

Hendek Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası günün ikinci karşılaşmasında Arena Halı Saha ile Harmantepe Mahallesi karşı karşıya geldi.

Karşılaşmanın ilk yarısında hızlı başlayan Arena Halı Saha 10. Dakikada Muammer ile 1-0 öne geçerken, gol sonrası ataklarını sıklaştıran Harmantepe 21. Dakikada Fatih’in golü ile skora dengeyi getirdi. Karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmanın 23. Dakikasında Arena Halı Saha Erhan’ın golü ile ilk yarıyı 2-1 önde kapadı.

İkinci yarı 6 Gol

İkinci yarı oyunun hakimiyetini elinde tutan Arena Halı Saha 29. Dakikada Yılmaz’ın golü ile farkı tekrar 2’ye çıkartırken gol sonrası ataklarını sıklaştıran Harmantepe 31. Dakikada Ufuk’um golü ile farkı tekrar 1’e indirdi fakat Arena Halı Saha’da Yılmaz 34. ve 37. Dakikalarda bulduğu goller ile kendisinin 3, takımının 5. Golüne imza attı.

Karşılaşmanın son dakikalarına skor avantajı ile giren Arena Halı Saha 42. Dakikada Fatih’in golü ile farkı 4’r çıkartırken, Harmantepe 49. Dakikada Fatih’in golü ile karşılaşmanın skorunu belirledi.

Arena Halı Saha: 6

Harmantepe: 3

Hakem: Aytekin Atabek

Saha: Hendek Orman İşletme

Arena Halı Saha: Sedat, Ferdi, Serkan, Erhan, Yılmaz, Muharrem, Hayati, Doğan, Erkan, Fatih, Kemal, Fatih Enes.

Teknik Direktör: Osman Yazıcı

Harmantepespor: Muhammed, Fatih, Yılmaz, Ünsal, Güngör, İslam, Ufuk, Ersin, Ünal, Aşkın, Zübeyir, Ahmet, Erdal, Fatih.

Teknik Direktör: Erdal Bıçak

Goller: Dk 10 Muammer, Dk 23 Erhan, Dk 29, 34, 37 Yılmaz, Dk 42 Fatih (Arena Halı Saha) Dk 21, 49 Fatih, Dk 31 Ufuk (Harmantepe)

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2022, 08:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184