Ateş Balkan Şampiyonu

Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcusu Ömer Faruk Ateş 60 kiloda Balkan şampiyonu oldu.

Ateş Balkan Şampiyonu


Makedonya’nın başkenti Üsküp’te yapılan Balkan Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcusu Ömer Faruk Ateş 60 kiloda Balkan şampiyonu oldu.

5 Ülkeden 234 sporcunun katıldığı Balkan Şampiyonasında Ömer Faruk Ateş rakiplerini geçerek Balkan şampiyonu oldu.
Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcusu Ömer Faruk Ateş, Makedonya’nın başkenti Üsküp’te yapılan Balkan Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda fırtına gibi esti. 60 kiloda mindere çıkan Ömer Faruk Ateş, rakiplerini geride bırakarak Balkan şampiyonu oldu. Çok mutlu olduğunu söyleyen Başkan şampiyonu Ömer Faruk Ateş, “Hedefime ulaştım” dedi.

Balkan şampiyonu olan Ömer Faruk Ateş’i kutlayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, gurur duyduğunu söyledi. Başkan Babaoğlu, Makedonya’dan güzel sonuçlar geldi. Hendek ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek birinci olan Ömer Faruk Ateş ile Antrenörü Nurkan Kayacık’la gurur duyuyorum ifadesini kullandı.

Antrenör Nurkan Kayacık, sporcumuz ile gurur duyuyorum. Hendek Belediyesi Karate takımı olarak Avrupa ve Dünya şampiyonalarında başarılar elde edecek sporcuları yetiştirmeye devam edeceğiz. Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na ve destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.


Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2019, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184