Avcıl Son Çıktığı Maçta Sakatlandı

Sakarya ve Hendeğimizin Profesyonel Muay Thai ve Kickboks sporunda marka haline gelmiş sporcusu Özgenur Avcıl son çıktığı maçta talihsiz bir şekilde sakatlandı.

Avcıl Son Çıktığı Maçta Sakatlandı

Antalyada düzenlenen Tv8.5 ekranlarında canlı yayınlanan Ko4fight  Profesyonel  Muay Thai organizasyonunda 2. Raundda  dizinde minisküs yırtığı oluşan sporcumuz sakat sakat  maçına  devam ederek rakibini 3. Raundda nakavlt  ederek  maçını tamamladı.

Sporcumuz Avcılın tedavisi  DÜZCE Üniversitesi Araştırma ve Uygulama merkezi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümü hocası Doç. Dr. Yalçın Turhan  hocamız   ve  ekibi tarafından yapılan menisküs  ve çapraz bağ  ameliyatı  başarılı bir şekilde tamamlanan şampiyonumuzun  tedavisine devam ediliyor.

Tedavi sürecinde  sporcumuzla yakından ilgilenen  saygıdeğer hocamız Dr. Volkan TURAL hocamızada  sporcumuz  adınada sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Şampiyonumuz Avcıl en yakın zamanda ringlere geri döneceğini  belirterek daha çok  çalışıp Avrupa  Dünya  şampiyonalarına tamgaz  hazırlanacağını  belirterek sözlerini noktaladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184