Avcıl’dan Sosyal Sorumluluk ve Toplum Bilinci

Şampiyon Özgenur Avcıl Sosyal Sorumluluk ve toplum bilinci projesi adı altında Hendek Devlet Hastanesi çocuk servisinde yatan çocukları ziyaret etti.

Avcıl’dan Sosyal Sorumluluk ve Toplum Bilinci


Hendek Muay Thai Spor Kulübü ve aynı zamanda kok (Kıng Of Kıngs) Organizasyonları, Kıckboks Ve Muay Thai Profesyonel Sporcusu Şampiyon Özgenur Avcıl Sosyal Sorumluluk ve toplum bilinci projesi adı altında Hendek Devlet Hastanesi çocuk servisinde yatan çocukları ziyaret etti.

Şampiyon Sporcu Özgenur Avcıl Hendek Devlet Hastanesi Çocuk Servisi Hemşirelerine ve yatan farklı yaş grubundaki çocuklara ve ailelerine karanfil ve hediyeler vererek geçmiş olsun dileklerini iletti.  Avcıl Hendek Devlet Hastanesi Başhekimine, Hastanemiz Müdürüne Doktorlarına, Baş Hemşiremize, sağlık çalışanlarına ve tüm personele teşekkür etti ve lütfen sporun içinde kalın diyerek sözlerini tamamladı.

Muay Thai Kulüp Başkanı Murat Tokat ve Kulüp Baş Antrenörü Erkan Yılmaz yaptıkları açıklamada “Böyle bilinçli ve kaliteli sporcuları yetiştirmenin onurunu yaşıyoruz ve böyle sporcularda yetiştirmeye devam edeceğiz diyerek hastane görevlilerine teşekkür ederek sözlerini noktaladılar.


Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2019, 00:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184