Avrupa'nın Güreş Kamp Merkezi Hendek

Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü tesislerinde on gündür devam eden üçlü kamp sona erdi.

Avrupa'nın Güreş Kamp Merkezi Hendek

Kampa  İsveç , Rusya ve Türkiye'den milli takımlar seviyesinde Avrupa ve Dünya dereceli sporcuların katılımıyla  gerçekleşti.

Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü başkanı Feyzullah Köstereli üçlü kampın güzel ve verimli bir şekilde gerçekleşmesine emek veren değerli hocalarımıza kulüp çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Kamp vesilesiyle ilçemizin ve şehrimizin kültürünü doğal güzelliklerini gelen misafirlerimize gezdirdik. İlgi ve alakamız dan son derece memnun kaldılar.

Ülkemizden şehrimizden iyi duygularla ayrıldılar. Sporun sayesinde arkadaşlıklar dostluklar kurulması işin en güzel yanı oldu. Böyle üst seviyede bir kampın gerçekleşebilmesi için güzel bir tesisin olması ve bu tesise değer katan eğitmenler ile sporcuların varlığı önemliydi.

Bizlere böyle güzel bir tesis kazandıran kulüp kurucumuz ve onursal başkanımız Ali İnci vekilimize, destekleriyle bizleri her daim güçlü kılan Gençlik ve Spor İl Müdürü  Arif Özsoy ile Büyük Şehir Belediye Başkanımız  Ekrem Yüce'ye teşekkürlerimi arz ediyorum diyerek sözlerine son verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184