Azerbaycan’a Destek İçin Pedal Çevirdiler

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Hendek Gençlik Merkezince Azerbaycan’a destek için pedal çevrildi.

Azerbaycan’a Destek İçin Pedal Çevirdiler

Sağlıklı Yaşam ve Spor Kulübü etkinlikleri kapsamında, geçmişin, şimdinin ve geleceğin en güzel dostluk örneği olan Türkiye-Azerbaycan dostluğunu göstermek adına Hendek Gençlik Merkezi öncülüğünde bisiklet gönüllüsü gençler, öğretmenler ve bisiklet sevdalılarının birleşimiyle güzel bir bisiklet turu gerçekleştirildi.

Yaklaşık 40 bisiklet sevdalısı ile birlikte Hendek Gençlik Merkezinden yola çıkarak sırasıyla Kazımiye, Lütfiyeköşk ve Akova üzerinden 15 km. yolculuğun ardından tekrar Hendek Gençlik Merkezine varıldı.

Bisiklet turunun ardından Hendek Gençlik Merkezi Kitap Kafesinde soluklanan katılımcıların sohbetine GSB Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Tarık Karkınçam da eşlik etti. Gençlik Merkezi Şube Müdür Yavuz Çangır, Sakarya Gençlik Merkezi Müdürü Ali Okur, Hendek Gençlik Merkezi Müdürü Orhan Karagözlü ve gençlik liderleri, GSB Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Karkınçam’a gençliğe verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Türkiye-Azerbaycan dostluğunu göstermek adına yapılan olduğumuz Bisiklet turuna katılan tüm katılımcılara can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Hendek Gençlik Merkezimize gelip Kitap Kafe okuyan ve Merkezimizde yapılan etkinliklere katılan gençlerimize de ücretsiz bisiklet imkanı sunuyoruz dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2020, 15:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184