Babaoğlu, Hendekspor Yönetimi ile Bir araya geldi

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Hendekspor Yönetimi, heyecan dolu bir buluşma ile yeni sezon öncesi çalışmalarına hız kazandırdı.

Babaoğlu, Hendekspor Yönetimi ile Bir araya geldi

 İlçemizin futbol kulübü olan Hendekspor, transfer döneminin hareketli geçtiğini göstererek taraftarlarına umut dolu bir mesaj verdi.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, yaptığı açıklamada, kulüp yönetimi ve taraftarların birlikte hareket ettiği bir ortamda yeni sezonun istenilen hedefe daha kolay ulaşacağına inandığını ifade etti. Kendisinin ve belediye yönetiminin de kulüp için her zaman yanlarında olduğunu vurgulayarak, takımın elde ettiği başarıların kentin spor kültürüne olumlu yansımalar sağlayacağını belirtti.

Yemekte duyulan olumlu atmosfer, hem kulüp yönetimi hem de belediye başkanının, Hendekspor'un başarısı için işbirliği yapmaya ve yerel sporun gelişimine katkı sağlamaya devam etme kararlılığını yansıttı. Yeni sezonun yaklaşmasıyla birlikte, Hendekspor taraftarları da heyecanını dile getirirken, takımın sahadaki performansını merakla bekliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184