Babaoğlu Muay Thai Milli Sporculara Başarılar Diledi

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte 14-18 Kasım tarihleri arasında 30 Ülkenin ve yaklaşık 400 Sporcunun katılımı ile Antalya’da düzenlenecek olan Uluslararası EMF Avrupa OPEN CUP’ta görev alacak olan Milli Takım Antrenörleri ve Madalya mücadelesi verecek olan üç sporcuyu ziyaret ederek başarılar diledi.

Babaoğlu Muay Thai Milli Sporculara Başarılar Diledi


Hendek MuayThai Spor kulübünü ziyaret eden MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Milli takıma davet edilen Antrenörler Murat Tokat, Erkan Yılmaz ile Milli takımda yer alan Hendek’li sporcular A klas sporcusu Onur Arslanoğlu, Büyük Bayanlarda ÖzgenurAvcıl ve Üst Genç Bayanlarda Beyza Ece Tokat’a moral vererek Avrupa şampiyonasından derecelerle döneceklerine inandığını söyleyerek başarılar diledi.

Antrenmanı izleyen Babaoğlu kısa bir süre kendisi de antrenmana eşlik etti. Antrenman sonrası MuayThai sporcularına tatlı ikramında bulundu.

Milli sporcularla bir araya gelen MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu “Milli takıma davet edilen Antrenörlerimiz ve Milli takımda Avrupa şampiyonluğu için mücadele edecek sporcularımızın olması gurur verici. MuayThai kulübümüzün sporcularının Avrupa Şampiyonasından başarıyla döneceklerine inancım tam. İlçemizi, İlimizi ve Ülkemizi temsil edecek olan sporcularımızın Bayrağımızı göndere çekeceklerine inanıyor Antrenörlerimiz ve sporcularımıza başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Milli takıma davet edilen Antrenörler ve Avrupa şampiyonasına katılan sporcular ziyaretlerinden dolayı Babaoğlu ve beraberindekilere teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2018, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184