Babaoğlu, Şampiyonları Ağırladı

1954 Hendekspor Kulübü şampiyon hentbolcuları Bayraktepe Tesisleri’nde, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun misafiri oldular.

Babaoğlu, Şampiyonları Ağırladı


Çift devreli lig usulü düzenlenen Minikler Hentbol İl Şampiyonasında birinci olan 1954 Hendeksporlu Hentbolcular, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hentbol takımını geride bırakarak şampiyon oldular.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu şampiyonları Bayraktepe Tesislerinde ağırladı.

Hedef deplasmanlı lig

Kulüp Başkanı Koray Oral başarıda emeği geçenleri tebrik ederek, başarılarımız artarak devam edecek. Ayrıca önümüzdeki yıl hedefimiz deplasmanlı ligde mücadele etmek. Bir sonraki yılki hedefte 2. Lig olacak. Kulübümüze desteklerinden dolayı Başkanımız Turgut Babaoğlu’na teşekkür ediyoruz. Kulüp olarak Hendekli çocuklarımızı sporla tanıştırıp karakteri sağlam sosyalleşmiş öz güveni yüksek kötü alışkanlıklardan uzak nesiller yetiştirmek istiyoruz. Hentbol branşı ile birlikte basketbol branşında da iddialı olduğumuzu Hendek tarihinde ilk defa Mayıs ayının ikinci haftasında alt yapı olarak 10 yaş kategorisinde müsabakalara Sakarya şampiyonasına katılacağız dedi.

Alt yapı önceliğimiz

Hendek’te her branşı destekleyeceklerini ve yeni yeteneklerin Türk sporuna kazandırılması için çaba göstereceklerini söyleyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Dünyada gelişmiş ülkelerin aynı zamanda kendi sporcusunu kendi yetiştiren ülkeler olduğunu görüyoruz. Mümkün olduğu ölçüde bu anlayışı yerleştirmeye çalışıp, alt  yapıya önem vereceğiz. Hentbol takımı, görüyorum ki kendilerine yakışan bir başarıya imza attı. Sporcularımıza verdiğimiz desteklerin karşılığını her zaman başarı ile alıyoruz. Tüm sporcu kardeşlerime teşekkür ediyor, başarılarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum dedi.


Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2019, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184