Babaoğlu Şampiyonları Ödüllendirdi

Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Uluslararası Karate Şampiyonasında derece alan sporcular Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu ziyaret etti.

Babaoğlu Şampiyonları Ödüllendirdi


WKF Dünya Karate Federasyonu ve Türkiye Karate Federasyonu işbirliği ile gerçekleştirilen Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda 2 altın 4 bronz madalya alarak bir başarıya daha imza atan Hendek Belediyesi Karate Kulübü sporcuları, Antrenörleri Nurkan Kayacık ve Ümit Atış ile birlikte Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu ziyaret etti.
Rize’de yapılan ve 12 ülkeden 1380 sporcunun katıldığı Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Uluslararası Karate Şampiyonası’nda, 2007 doğumlu erkekler +52 kiloda Yiğit Eren Kaba, 2006 +55 kiloda  Yusuf Eren Temizel altın madalya alarak şampiyon olurken, 2004 erkekler 63 kiloda Yusuf Zeren, 2009 bayanlar +40 kiloda Elanur Kaya, 2008 bayanlar 44 kiloda Elif Şimal Ekizoğlu ve 2006 bayanlar 35 kiloda İnci Varoğlu da bronz madalya alarak Hendek’in gururu oldu.
Çocuklarımızla gurur duyuyoruz

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek, başarının mimarları hocalarımızı tebrik ediyorum. Çocuklarımızın her alanda başarılarını görmek bizi mutlu ediyor. Hendek’imize böyle güzellikleri yaşatan çocuklarımızla gurur duyuyoruz. 12 Ülkenin katılımıyla gerçekleşen şampiyonada sporcularımız kıyasıya mücadele ederek iki şampiyonluk ve dört üçüncülük ile bir başarıya daha imza attılar. Şampiyonlarımız yine bizleri gururlandırdı, kendilerini ve hocalarımızı tebrik ediyor yeni şampiyonluklar bekliyoruz dedi.



Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2019, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184