Babaoğlu’ndan Millilere Moral

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Avrupa Ümit Genç U21 Karate Şampiyonasına hazırlanan ve aralarında Hendekli sporcular İlker Eren Özel ve İrem Durmaz’ın yer aldığı Türkiye Karate Milli Takımının kampını ziyaret etti.

Babaoğlu’ndan Millilere Moral

Babaoğlu tüm sporculara Prag’ta başarılar diledi.

Milli Kafile

Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcuları İlker Eren Özel ve İrem Durmaz’ında yer aldığı Türkiye Karate Milli Takımı Kızılcahamam’da kampa girdi. 17-19 Haziran’da Çekya’nın Başkenti Prag’da yapılacak olan Avrupa Ümit Genç U21 Karate Şampiyonasına hazırlanan Milliler, bir yandan moral depoluyor.

Gururumuz olan Milli Takım Kafilesinde yer alan Hendekli sporcular İlker Eren Özel ve İrem Durmaz’ da yoğun çalışmalarına ara vermeden devam ederken, Milliler Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun ziyareti ile moral buldu.

Türkiye Sloganları

Millilerin kamp yaptığı otele Karate Takımı Antrenörü Nurkan Kayacık ile birlikte sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Turgut Babaoğlu, Milli Takım Hocaları ile görüşerek başarı dileklerini iletti. Sporcularımızın çalışmalarını izleyen Başkan Babaoğlu, her birine tek tek başarı dilerken “Sizlere güveniyoruz.

Ay Yıldızlı Bayrağımızı en güzel şekilde temsil edeceksiniz” diye seslendi. Milli sporcular Başkan Babaoğlu’nun jestine karşılık teşekkür temennilerini ileterek, “Türkiye” sloganları attılar.

Gururumuzsunuz

Daha sonra İlker Eren Özel ve İrem Durmaz ile görüşen Başkan Babaoğlu, “ Prag’da ülkemizi temsil edecek olan sporcularımızın başarılı olacağından eminiz. Her birine güveniyoruz. Her biriyle gurur duyuyoruz. Hendekli sporcularımızın da bu kafilede yer alması bizleri ayrı heyecanlandırıyor, gururumuzu katlıyor.

Allah yardımcınız olsun” dedi. Başkan Babaoğlu temasların ardından Kızılcahamam’dan ayrıldı.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184