Bahadır Merak Edilenleri Cevapladı

Sakaryaspor’da kongre defterinin kapanmasıyla başkanlık koltuğuna Hüdaverdi Bahadır oturdu.

Bahadır Merak Edilenleri Cevapladı

Sakaryaspor Başkanı Hüdaverdi Bahadır Sakarya Yenihaber Spor Müdürü Şenol Çivicik'e verdiği Reportajda hangi yol'u izleyeceklerini anlattı.

Sakaryaspor Başkanı Hüdaverdi Bahadır, Şenol Çivicik’e yeni yol haritalarını anlattı.

Balaban’la Devam

Sakaryaspor’da kongre defterinin kapanmasıyla başkanlığa gelen Hüdaverdi Bahadır, Şenol Çivicik’e izleyecekleri yol ve çalışmaları anlattı. İlk olarak Sakaryaspor’un gündemindeki teknik direktör konusuna açıklık getiren Bahadır, “Hoca konusu şu anda rafa kalktı. Beklemedeyiz. Tetiş Yapı Elazığspor maçına Murat Balaban ile çıkacağız. Ben, Murat hocaya bir şans vermek istiyorum ama bu konuda arkadaşların düşüncesi de önemli” dedi.

Tek Hedef Şampiyonluk 

Sakaryaspor’un bu sezonu şampiyon olarak tamamlayacağının altını çizen Hüdaverdi Bahadır, “İyi bir çıkış yakaladık. İnşallah böyle devam edeceğiz. Bizim tek bir hedefimiz var; O da şampiyonluk” dedi. Kongre süreciyle ilgili iddialı konuşan Bahadır, “Sezon sonuna kadar görevimize devam edeceğiz. Etmeyip seçime gitsem de kaybetme gibi bir endişem yok. Seçimden kaçmam ve kazanırım” yorumunu yaptı.

Devre Arası Takviye

Sakaryaspor’a devre arasında takviyelerin yapılacağına değinen Bahadır, “Devre arası takviyelerimiz olacak. İlk yarı bittikten sonra eksik bölgelerimizi oturup konuşacağız. En az 3 takviye düşünüyoruz” dedi. Takım otobüsünün bağlı olmasıyla ilgili de konuşan Bahadır, “Takım otobüsü öyle dursun. Ben o otobüsün sorununu çözerim ama o yönetici utançla yaşasın diye yapmıyorum” ifadesini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2020, 13:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184