Başkan Delihasan Koronaya Yenildi

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, koronavirüsü ile olan savaşını kaybetti.

Başkan Delihasan Koronaya Yenildi

Türkiye Karate Federasyonu (TKF) Başkanı Esat Delihasan, 52 yaşında koronavirüse yenik düştü. 2018 yılından bu yana Türkiye Karate Federasyonu Başkanı olarak görev yapan Esat Delihasan, koronavirüsü tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Resmi Hesapta Paylaştı

Türkiye Karate Federasyonu, Esat Delihasan’ın hayatını kaybettiğini resmi Twitter hesabından paylaştığı baş sağlığı mesajı ile duyurdu. Mesajda “Ömrünü Türk karatesine adamış başkanımız Esat Delihasan’ı kaybettik. Delihasan ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun” ifadelerine yer verildi.

Hendek’ten Başsağlığı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Spor camiası vefat eden Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan’a Allah’tan rahmet, ailesine ve Karate camiasına başsağlığı dilediler.

Bugün Defnedilecek

Hendek Belediyesi Karate Takımı Antrenörü ve Sakaryalı Karate Heyeti cenazeye katılmak üzere İstanbul’a gitti.

Delihasan, cenaze namazı bugün saat 12:30’da İstanbul Eyüpsultan Camii’nde kılındıktan sonra memleketi Rize’ye defnedilecek.

Koronaya yenilen Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan geçtiğimiz yıl Hendek’te bir dizi ziyaretlerde bulunmuş ve Hendek’in Karatede çok güzel başarılara imza attığını dile getirmişti.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2021, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184