Başkurt ve Mindiloğlu Denizli’ye Gidiyor

Petlas 2021 Türkiye Offroad Şampiyonası hız kazanıyor. 1 ayakta genel klasman birincisi olan Engin Başkurt ve Şükrü Mindiloğlu’nun hedefi 2. Ayakta da birincilik.

Başkurt ve Mindiloğlu Denizli’ye Gidiyor

Denizli Merkezefendi Belediyesi 21-22 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek Petlas 2021 Türkiye Offroad Şampiyonası 2. Ayak yarışına Hendekli Pilot Engin Başkurt ve Co Pilot Şükrü Mindiloğlu ikilisi de katılacak.

Petlas 2021 Türkiye Off-Road Şampiyonası 1.ayak yarışlarında destek verdiği Hendekli Pilot Engin Başkurt ve Co Pilot Şükrü Mindiloğlu ikilisi Genel Klasmanda birinci oldu.

Hendekli Pilot Engin Başkurt Petlas 2021 Türkiye Offroad Şampiyonası 2. Ayak yarışında da derece yaparak başarıyı devam ettirmek istiyor.

Başkurt yarışlarda destek olan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na teşekkür etti.

Türkiye’nin, güçlü tekstil sanayisinin kalbi olması ve turizm açısından ender bir güzelliğe sahip Pamukkale travertenleri ile adından sıkça söz ettiren şehri Denizli, otomobil sporları konusunda da her geçen gün önemini artırıyor.

Son yıllarda Türkiye Offroad Şampiyonası’na ev sahipliği yaparak, başarılı organizasyon kabiliyeti ile spora katkı sağlayan Denizli Doğa 4x4 Offroad ve Otomobil Sporları Kulübü ve ülke genelinde örnek olarak gösterilen yerleşik Offroad Parkuru ile adından sıkça söz ettiren Merkezefendi Belediyesi 21-22 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek Petlas 2021 Türkiye Offroad Şampiyonası 2. Ayak yarışı hazırlıklarına özenle devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184