BAŞKURT VE MİNDİLOĞLU HIZLI BAŞLADI

Türkiye Otomobil sporları federasyonunun (TOSFED) düzenlemiş olduğu 7 ayaklı Türkiye şampiyonasının ilk ayağı olan Off Road yarışlarında Sakarya’yı ve 54 Otomobil sporları Kulübünü temsil eden Engin Başkurt-Şükrü Mindiloğlu ikilisi 1 birincilik bir ikincilik elde ederek şampiyonaya iyi başladı.

BAŞKURT VE MİNDİLOĞLU HIZLI BAŞLADI


Sinop’ta başlayan Türkiye şampiyonası ilk ayağında Atabey Yapı sponsorluğunda yerini alan Engin Başkurt-Şükrü Mindiloğlu ikilisi S2 Klasmanında birincilik elde ederken, Genel klasmanda ise ikincilik elde etti.

Türkiye şampiyonasının ilk ayağında başarılı performans sergileyen Başkurt " Ellerinden geleni yapacaklarını ve başarılı bir şekilde Sakarya'yı temsil edeceklerini dile getirerek destek veren herkese teşekkür etti.

Türkiye şampiyonasının ikinci ayağı 20-21 Mayıs tarihlerinde Rize Ardeşen’de yapılacak. Üçüncü yarış 8-9 Temmuz tarihlerinde Sakarya’da, 4. Yarış 29-30 Temmuz da Ankara’da, 5.yarış 19-20 Ağustos tarihinde İstanbul’da, 6.yarış 16-17 Eylül tarihinde Karabük’te ve son yarış 21-22 Ekim tarihinde Marmaris’te yapılacak.



Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2017, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184