BAŞKURT VE MİNDİLOĞLU SIRALAMADAKİ YERİNİ KORUDU

İstanbul Riva’da düzenlenen Türkiye Off Road Şampiyonası 6.ayağında Hendek’li Engin Başkurt ve Şükrü Mindiloğlu ikinci oldu.Başkurt ve Mindiloğlu ikilisi 6 ayak sonunda ilk sıradaki yerlerini korudular.

BAŞKURT VE MİNDİLOĞLU SIRALAMADAKİ YERİNİ KORUDU


S 1 Klasmanında Hendek’i temsil eden Engin Başkurt ve Şükrü Mindiloğlu Riva’da düzenlenen Türkiye Off Road  Şampiyonası 6.ayağı ilk gününde yaşadığı talihsizliğe rağmen ikinci gün etapları başarıyla geçerek ikinci oldu.

İlk gün araç arızası nedeniyle yaşadıkları sıkıntıyı etaba yansıtamayan Başkurt ikinci gün bu talihsizliği başarıya çevirerek turnuvanın 6.ayağında ikinci oldu ve sıralamada ki birinciliğini korudu.

Hendek’i başarılı bir şekilde temsil eden Off Road S 1 Klasman pilotu Engin Başkurt “Bu tür turnuvalarda bazen talihsizlik yaşanabiliyor.Bizlerde ilk gün araç arızası yaşadık.Ancak ikinci etabı başarılı bir şekilde tamamlayarak ikinci olduk ve sıralamamızı koruduk.Bu tür talihsizlikleri yaşamadığımız takdirde Türkiye şampiyonasında şampiyonluk hedefine ulaşacağımıza inanıyorum.Bizlere destek verildiğinde neler yapabileceğimizi de herkese göstermiş olmanın ayrı bir mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2014, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184