Başkurt ve Mindiloğlu Yarışa Hazır

Hendekli Pilot Engin Başkurt ve Co Pilot Şükrü Mindiloğlu, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu desteği ile Ankara’da düzenlenecek olan Petlas Türkiye Ulusal off-road şampiyonası 1. Yarışına katılacak.

Başkurt ve Mindiloğlu Yarışa Hazır

Hendekli Pilot Engin Başkurt ve Co Pilot Şükrü Mindiloğlu, Petlas Türkiye Ulusal off-road şampiyonası 1. Yarışı Ankara Off-Road Kulübü (ANDOFF) tarafından 9-10-11 Temmuz 2021 tarihlerinde Kızılcahamam Ankara‘da gerçekleşecek olan yarışmaya katılacaklar.

Ankara’da düzenlenecek olan Off-Road Türkiye Şampiyonasına katılacak olan Engin Başkurt ve Şükrü Mindiloğlu ikilisi her türlü destek veren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na çok teşekkür etti.

PETLAS 2021 Türkiye Offroad Şampiyonası 1. Ayak Yarışı, Ankara Doğa Sporları ve Offroad Kulübü ANDOFF tarafından Kızılcahamam Kaymakamlığı ve Kızılcahamam Belediyesi katkıları ile 9-10-11 Temmuz 2021 tarihlerinde Kızılcahamam Merkez ve Demirciören bölgelerinde organize edilecektir.

Yarış hafta sonu 9 Temmuz 2021 Cuma saat 10:00 da idari ve teknik kontrollerle başlayacak.

Geçtiğimiz sezon Pandemi döneminde ara verilen Off Road heyecanı Kızılcahamam’da geri dönüyor. 9 Temmuz Cuma Teknik kontrol ve antrenmanlarla başlayacak yarış hafta sonunda, 10 Temmuz Cumartesi yeni oluşturulan 12 km’lik orman etabı (hız etabı) geçilirken,

Yarışın ikinci günü 11 Temmuz Pazar 1.7 km ‘lik engel etabı (seyirci etabı) ile müthiş yarış tamamlanacak ve kazanan ekipler belli olacak.

Şampiyonanın En Yeni Ve Zorlu Parkuru Kızılcahamam’da

Türkiye’nin lastiği Petlas’ın Ana Sponsorluğu’nda Kızılcahamam Belediyesi ev sahipliğinde ile düzenlenecek şampiyona ilk yarışına Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Türk Off ve Wolf Team kulüpleri destek olurken, direktörlüğünü ve hazırlığını Turhan Yalçın ile ekibinin yaptığı yarışın ilk kez koşulacak etapları da Türkiye'de yapılan en zorlu ve seyir zevki en yüksek etaplar olma özelliğini taşıyor.

ANDOFF bünyesindeki tecrübeli ve yeni başlayan isimlerin görev alacağı bu yarış aynı zamanda eğitim yarışı olacak.

YARIŞMA GÜNÜ

1.GÜN

SEREMONİK START

10 Temmuz Cumartesi Saat 11.00 Kızılcahamam Belediyesi Önü

1.AYAK START-1. ARAÇ

10 Temmuz 2021 Cumartesi Saat 10.30

1.AYAK KESİN NETİCELER

10 Temmuz 2021 Cumartesi Saat 20.30

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184