BAYAN MİLLİLER AVRUPA ŞAMPİYONASI'NA HAZIR

Hendek Belediyesi Karate takımından Hümeyra Beyza Ünlüsoy, Büşra Tosun ve Nurcan Çiçek de Milli takım kadrosunda yer alıyor.

BAYAN MİLLİLER AVRUPA ŞAMPİYONASI'NA HAZIR


6-8 Şubat tarihlerinde yapılacak 42. Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı bayan milli takımı Sakarya SEN otelde yapılan kamp hazırlıklarını tamamladı.

Karatede 2015 yılının uluslararası ilk büyük organizasyonu İsviçre’de yaşanacak. Zürih kentinin ev sahipliği yapacağı 42. Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı bayan milli takımımız, yaklaşık üç aydır sürdürdüğü kamp çalışmalarını SEN Otelde tamamladı.

Saal Spor Salonu’nda yapılacak şampiyonada 4’ü kata, 12’si de kumite olmak üzere ümit, genç ve 21 yaş altı kategorilerinde tatamiye çıkacak bayan milli takımımız, son etap kamp çalışmalarını Sakarya SEN Otelde yaptı.

Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Bayan Milli Takım Teknik Direktörü Ercan İnce, Kasım ayında yapılan Türkiye Şampiyonası’nda yapılan milli takım seçmelerinin ardından çalışmalarımıza başladık. Kamp çalışmalarımız üç etaptan oluştu. Düzce’de başladık ve son iki kampımızı Sakarya’da yaptık. Gayet verimli geçen bu dönemde hazırlıklarımızı tamamladık dedi.

Sporcuların performanslarının gayet iyi durumda olduğunu belirten Ercan İnce, Avrupa Şampiyonası’nda 16 sıklette mücadele edeceğiz. Kürsünün ilk sırası, ikincilik ya da üçüncülük olabilir, hiç önemli değil. Önemli olan kürsüde yer alabilmek. Ben hedef olarak her zaman söylüyorum; ufak düşünmem, büyük düşünürüm. Sporcularıma güveniyorum. Sakatlıklarımız çok şükür yok. Hedefimiz tüm kategorilerde kürsüye çıkmak olacak diye konuştu.

Antrenör Nurkan Kayacık’ta sporcularına inancının tam olduğunu belirterek başarılı bir şekilde temsil edeceklerini ve sporcularının madalya ve madalyalarla döneceklerine inançlarının tam olduğunu ifade etti.


Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2015, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184