Belediye’den Son Dakika Galibiyeti

Kaymakamlık Kupası günün ilk maçında Hendek Belediyesi, Günaydın Fındık’ı 3-2 mağlup etti.

Belediye’den Son Dakika Galibiyeti

Hendek Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası günün ilk karşılaşmasında Günaydın Fındık ile Hendek Belediyesi karşı karşıya geldi.

Başlama vuruşu ile birlikte orta saha mücadelesi şeklinde devam eden karşılaşmanın 10. Dakikasında Hendek Belediyesi Deniz’in golü ile 1-0 öne geçen taraf olurken, golün ardından ataklarını sıklaştıran Günaydın Fındık 12. Dakikada Gökhan’ın golü ile skora dengeyi getirdi. Karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmanın 22. Dakikasında Hendek Belediyesi’nde Deniz kendisinin ve takımının ikinci golünü attı ve ilk yarı Hendek Belediyesi’nin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Son sözü Semih söyledi

Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmanın ikinci yarısında daha istekli olan taraf Günaydın Fındık olurken, karşılaşmanın 40. Dakikasında Günaydın Fındık Barış’ın golü ile skora denge getirirken, Hendek Belediyesi son dakikalarda ataklarını sıklaştırdı ve 48. Dakikada Semih’in golü ile farkı tekrar bire çıkardı ve gelen son dakika golü sonrası Hendek Belediyesi sahadan 3-2’lik skorla ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Günaydın Fındık: 2

Hendek Belediyesi: 3

Hakem: Yunus Aytekin Atabek

Saha: Hendek Orman İşletme

Günaydın Fındık: Eyüp, Sinan, Semih, Sezgin, Muhammed, Barış, Hüseyin, Mikail, Selçuk, Soner, Orhan.

Teknik Direktör: Mehmet Gürsel

Hendek Belediyesi: Osman, Semih, Bünyamin, Emrah, Furkan, Deniz, Hasan, Abdullah, Hikmet, Hakan, Serhat, Aydın, Gürcan, Mustafa.

Teknik Direktör: Cumali Çetin

Goller: Dk 10, 22 Deniz, Dk 49 Semih (Hendek Belediyesi) Dk 12 Gökhan, Dk 40 Barış (Günaydın Fındık)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184