Berkay Takıma Katıldı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Hendekspor’a bir sevindirici haber Berkay Ekici’den geldi. başarılı oyuncu takımının bu gün ki idmanında yerini aldı.

Berkay Takıma Katıldı

Golcü İdmanlara Başladı

TFF 3.Lig temsilcimiz Hendekspor yeni sezon hazırlıklarına ara veremden devam ediyor 9 Ağustos Pazartesi günü Abant kampına start verecek olan mavi siyahlı ekibe bir sevindirici haber Berkay Ekici’den geldi. Genç oyuncu bu gün ki yapılan idmanda takımda ki yerini aldı. Ekici geçtiğimiz sezon attığı goller ile Hendekspor’un 3.Lige çıkmasında büyük katkı sağlamıştı.

Muhammet Takımdan Ayrıldı

TFF 3.Lig temsilcimiz Hendekspor’da sezon başı Şile Yıldızspor’dan transfer edilen Muhammet Reşat Şahingöz, ailevi nedenlerden dolayı mavi siyahlı ekip ile yollarını ayırdı.

Şok Ayrılık

TFF 3.Lig temsilcimiz Hendekspor’da sezon başı Şile Yıldızspor’dan transfer edilen orta saha oyuncusu Muhammet Reşat Şahingöz, ailevi nedenlerden dolayı mavi siyahlı ekip ile yollarını ayırdı. Transfer çalışmalarını sürdüren temsilcimiz 9 Ağustos’ta yapılacak olan Abant kampına kadar transferlerini yetiştirmek istiyor.

Zor bir grupta yer alan Hendekspor bu sezon ligde kalmak için elinden gelenini yapacak. Abant kampı sonrası ise takımdan giden ve kalan oyuncuların netleşmesi bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184