BOĞAZSPOR HAZIRLIK MAÇINDAN GALİP AYRILDI

1 Ekimde başlayacak olan Süper Amatör Ligde mücadele edecek takımlar, hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyorlar.

BOĞAZSPOR HAZIRLIK MAÇINDAN GALİP AYRILDI


Bu doğrultuda hem idmanlarını sıklaştıran, hem de özel maçlara start veren ekipler, lige hazır bir şekilde girmeyi hedefliyorlar. Bu takımlardan biri de yeni yönetim, yeni Antrenör ve yeni kadrosuyla yola çıkan Süper Amatör Lig ekibi Hendek Boğazspor.

Yeni Antrenörü Mehmet Ali Çalışkan yönetiminde geçtiğimiz hafta başladığı hazırlıklarına ara vermeyen Hendek Boğazspor, bu doğrultuda ilk hazırlık maçını yaptı. Dün Erenler Sentetik Sahada sahnelenen karşılaşmada 1nci Amatör Lig ekibi Tekspor ile karşılaşan Boğazspor, eksiklerini görme fırsatı buldu. Rakibin son 10 dakikayı 10 kişi oynadığı maçı 2-1 kazanan Hendek Boğazspor henüz hazır olmadığını gösterdi. Diğer yandan Boğazspor Kaleci Antrenörü İrfan Arıkan ile anlaşmaya vardı.

Hendek Boğaz: 2

Tekspor: 1

Hakem: İrfan Arıkan

Hendek Boğazspor: Burak*** (Tuğrulcan**), Aykut*** (Enes***), Semih** (Hamit**), Hakan** * (Ufuk**), Olcay*** (Ali**), Cabbar** (Ferhat!**), Tahir*** (Abdülhamit***), Elyasa*** (Berat****), Volkan*** Hakan Bekleyen*** Sercan** (Uğur**)

Antrenör: Mehmet Ali Çalışkan

Sakarya Tekspor: İlker*** Ömer*** Burak*** Mustafa** (Orhan**), Furkan*** Oğuz** (Selahattin**), Arda** Feyyaz** (Bora**), Ferdi*** (Musa**), Birol*** (Yusuf***), Anıl*** (Gökhan***)

Antrenör: Bayram Çolak

Goller: Dk.32 Anıl (Tekspor), Dk.80-85 Berat (Hendek Boğazspor)

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2016, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184