BOĞAZSPOR TRANSFERE DOYMUYOR

Süper Amatör kümenin yeni temsilcilerinden Hendek Boğazspor dış transferde atağa kalktı ve 4 oyuncuyu renklerine kattı.

BOĞAZSPOR TRANSFERE DOYMUYOR


BAL ligini hedefleyen Hendek Boğazspor bir yandan Antrenör Mehmet Çalışkan nezaretinde hazırlıklarını sürdürürken diğer yandan transfer görüşmelerini de sürdürüyor. Bazı oyuncuları ile yollarını ayıran Boğazspor, görüşmelerini sürdürdüğü 4 oyuncu ile anlaşmaya vardı.

Hendek Boğazspor dış transferde geçtiğimiz sezon Adapazarıspor kalesini koruyan tecrübeli file bekçisi Mustafa Yılmaz, Gemlikspor’dan Kemal Ataoğlu ve Söğütlüspor’dan Haluk Kar ile anlaşarak renklerine kattı. Diğer yandan Boğazspor yönetimine giren Ahmet Atçı, Adapazarıspor’dansantraforİlkay Bilge ile anlaşarak takıma kazandırdı.

Atçı Yönetime Girdi Transferi Hediye Etti

Geçtiğimiz dönemlerde spor yöneticiliği yapan Ahmet Atçı, Boğazspor yönetimine girerek ilk icraatını yaptı ve bir futbolcu transfer ederek takıma kazandırdı.

Erenlerspor ile oynanan hazırlık karşılaşması sonrası bir araya gelen Boğazspor Kulüp Başkanı Şenol Taşkın, Yöneticiler ve Teknik Heyet transferler ve takım ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiler. Toplantıya katılan Ahmet Atçı Boğazspor yönetiminde olmanın mutluluğunu dile getirerek BAL ligi yolunda elinden geleni yapacağını ifade etti.

Toplantı sonrası Ahmet Atçı geçtiğimiz sezon Adapazarıspor’da top koşturan santrafor İlkay Bilge ile anlaşarak Boğazspor’a hediye etti.




Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2016, 18:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184