BOĞAZSPOR’A İŞADAMLARINDAN TAM DESTEK

Süper Amatör kümenin yeni temsilcisi Hendek Boğazspor’a işadamlarından tam destek.

BOĞAZSPOR’A İŞADAMLARINDAN TAM DESTEK


Bu sezon Süper Amatör kümeye çıkan ve BAL Ligini hedefleyen Hendek Boğazspor yönetimi iş adamları ile Atlantis Cafe’de Efor Demir Yönetim Kurulu Başkanı Metin Türedi’ninverdiği yemekte bir araya geldi.

İŞADAMLARIDA HEDEF BAL LİGİ DEDİ

Tutkunlar Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vural Tutkun’un ev sahipliğinde gerçekleşen yemekli toplantıya iş adamları Efor Demir Yönetim Kurulu Başkanı Metin Türedi, Çelikler Nakliyat Yönetim Kurulu üyeleri Tayyar Çelik, Emrah Zengin,  Eral İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Şimşir, Yaşar Taşan, Yaşar Oruç, Bakırcılar Ticaret İşletme sahibi Başkanı Hasan Cavit Uçarer, Kayalar AVM İşletme sahibi Danyal Kaya, Boğazspor Başkanı Şenol Taşkın, Yönetim Kurulu Üyeleri ve işadamları katıldı.

Hendek’li işadamlarının yanı sıra İstanbul ve Adapazarı’ndan da işadamlarının bulunduğu toplantıda BAL ligini hedefi doğrultusunda birlik ve beraberlik içerisinde tam destek kararı çıktı.

Yemek sonrası Kulüp Başkanı Şenol Taşkın kısa bir değerlendirme yaparak Boğazspor’un hedefi olan BAL ligi yolunda Yönetici, teknik heyet ve Futbolcular ile kenetlenerek hedeflerine varmak istediklerini söyledi.

İŞADAMLARINDAN TAM DESTEK

Kulüp Başkanı Şenol Taşkın’ın ardından söz alan işadamları Hendek Boğazspor‘a tam destek vereceklerini bunun içinde ne gerekirse yapmaya hazır olduklarını dile getirdiler.

Geçtiğimiz sezon Şampiyonluk ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı kupasını kaldırarak Süper Amatör kümeye yükselen Hendek Boğazspor’a, İstanbul ve Adapazarı’ndan iş adamlarının destek vermesi dikkat çekti.

BAL ligini hedefleyen Hendek Boğazspor, diğer yandan da gençlere büyük önem vererek tüm alt yapı takımlarında da başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyor.

Hendek Boğazspor’un alt yapıda gençlere önem vermesi ve başarıya odaklı çalışmalar yürütmesi ilçemiz dışında ki işadamlarının da destek vermesinde büyük etki oldu.



Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2016, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184