BOĞAZSPOR’DA GÖREV DAĞILIMI

Süper Amatör kümenin yeni temsilcilerinden Hendek Boğazspor’da Olağanüstü Genel kurul sonrası yapılan ilk toplantıda görev dağılımı gerçekleşti.

BOĞAZSPOR’DA GÖREV DAĞILIMI


Boğazspor Kulüp binasında gerçekleşen toplantı sonrası görev dağılımı yapıldı ve hedefin BAL Ligi olduğu belirtildi.

Toplantı sonrası Boğazspor Kulüp Basın sözcülüğü görevine getirilen Kenan Karapınar başarılı bir sezonun ardından iki kupa ile süper amatör kümeye çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzde ki sezon Süper Amatör kümede de aynı kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde başarılı olmak ve hedefimiz olan BAL Ligine çıkmak istiyoruz. Oluşturulan yönetimimiz bunu başaracak güçtedir. Süper Amatör kümede mücadele edecek kadroyu kurmanın çalışmalarını ve görüşmelerini başlattık. Boğazspor da hep birlikte başarıya endeksli çalışmanın gayretini vereceğiz. Bu vesileyle Birliğin, dayanışmanın ve bereketin arttığı bir Ramazan ayını daha birlikte karşılamanın eşsiz mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan-ı Şerifinizi en kalbi duygularımla kutluyor, bu mübarek ayın ülkemize, milletimize, İlçemize ve tüm spor camiamıza hayırlar getirmesini Cenabı Allah`tan niyaz ediyorum diyerek sözlerini bitirdi.
Süper Amatör küme temsilcimiz Hendek Boğazspor’da görev dağılımı ise şu şekilde oluştu.

Başkan Şenol Taşkın, Başkan Yardımcıları Mustafa Gözyuman, Hamit İsmailoğlu, As Başkanlar Hasan Çekiççioğlu, Okan Çetinkaya, Futbol Şube Sorumlusu Rıdvan Kırval, Genel Sekreter Lokman Albayrak, Basın Sözcüsü Kenan Karapınar, Bölge Sorumlusu Mustafa Taşkın, Genel Kaptan Yusuf Demirci, Yönetim Kurulu üyeleri Metin Türedi, Danyal Kaya, Coşkun Birinci, Tayyar Çelik, Cemil Çetinkaya, Mehmet Asan, Ahmet Küçük, Tamer Albayrak, Metin Üner, Akın Bir, Yaşar Gül, Ayhan Çakar, Şenol Gürsel, Murat Başkan ve Necmi Taşkından oluştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2016, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184