BOĞAZSPOR’DA TRANSFER DEVAM EDİYOR

Süper Amatör kümenin yeni temsilcilerinden Hendek Boğazspor transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

BOĞAZSPOR’DA TRANSFER DEVAM EDİYOR


Hendek Boğazspor bir yandan iç transfer görüşmelerini sürdürürken diğer yandan dış transfer görüşmelerine aralık vermeden devam ediyor.

İç transferde Kadir Çolak ile anlaşmaya varan Hendek Boğazspor dış transferde de Yığılcaspor’dan stoper Samet Demir, Tekspor’dan Elyesa Özcan ve Berat Özcan ile anlaşmaya vardı.
Transfer çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirten Boğazspor kulübü Basın sözcüsü Kenan Karapınar “ Bu sezon Süper amatör kümede hedefimize ulaşmak için gerekli tüm hamleleri yapıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde transferlerimizi yakın zamanda bitirerek sahaya ineceğiz. Hazırlık sürecini en güzel şekilde geçirerek sezona hazır halde gireceğiz.

Transferlerimizde bizlere her zaman destek veren işadamlarımıza yönetimimiz adına teşekkür ediyorum” diyerek Boğazspor’un hedefinin her zaman olduğu gibi bu yılda şampiyonluk olduğunu açıkladı.
Boğazspor Kulüp Başkanı Şenol Taşkın’da bu sezon hedeflerinin BAL Ligi olduğunu ve bunun içinde gereken tüm çalışmayı yaptıklarını söyleyerek destek veren herkese teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2016, 18:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184