BOĞAZSPOR’DAN DEDİKODULARA CEVAP

Hendek Boğazspor kulübü yaptığı yazılı açıklamada sezon açılışına sadece bir siyasi kurum davet edilmiş gibi yansıtılmasından duyulan rahatsızlığı dile getirerek herkesin sezon açılışına davet edildiği ifade edildi.

BOĞAZSPOR’DAN DEDİKODULARA CEVAP


Hendek Boğazspor Yönetimi yaptığı açıklamada, 
Açılış gününde bütün siyasileri sezon açılışımıza davet ettik.

Ertesi gün bazı kesimler tarafından Hendek Boğazsporu sadece bir siyasi kurumu açılışına davet etmiş gibi yansıtmaya çalışılarak dedikodu yapılmıştır.  Biz bütün siyasi ve sivil toplum örgütlerini sezon açılışımıza davet ettik. Bizi sezon açılışımızda yalnız bırakmayan dostlarımıza ve gelemeyenlere de teşekkür ederiz.

Bizim bir hedefimiz var oda  gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp spor alanlarına çekmektir. Biz sadece sporda başarının değil gençlerimizin de daha iyi noktalara gelmesi için mücadele veriyoruz, inşallah bunu da başaracağız. Bu yolda bize destek verecek tüm kuruluşlarında bize destek vermelerini bekliyor ve ümit ediyoruz.

Biz bu yola baş koyduk. Bunun içinde elimizden gelenin en iyisini yapmak için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. bize bu yolda destek olan herkese bizde bir sivil toplum kuruluşu olarak saygı duyacağız.


Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2015, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184