BOĞAZSPOR'DAN HAKSIZ ELEŞTİRİLERE CEVAP

Hendek Boğazspor Yönetimi son günlerde yapılan asılsız ve haksız yorumlara karşılık bir açıklama yaptı.

BOĞAZSPOR'DAN HAKSIZ ELEŞTİRİLERE CEVAP


Hendek Boğazspor yönetimi yaptığı açıklamada, Son günlerde Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda camiamız hakkında hiç hoş olmayan yorumlar yapılması camiamızı derinden üzmüştür.

Kulüp yönetimi almış olduğu ortak kararlar doğrultusunda bir takım değişiklikler yapmıştır. Bu kararlar neticesinde mevcut antrenör Aslan Taşkın’a idari menajerlik ve alt yapı sorumluluğu görevine getirilmiştir. Şampiyon hocamıza yeni görevi konuşularak tebliğ edilmiştir.

Aslan Taşkın kendisine tebliğ edilen idari menajerlik ve alt yapı sorumluluğu görevini kabul ettiğini söyledi. Görevi kabul ettiğini söylemesinin ardından bir gün sonra sosyal paylaşım sayfasından yönetimimizin haberi olmadan bir açıklama metni yayınlamıştır. Şampiyon hocamıza bir kırgınlığımız yoktur. Bizi üzen olaylar, hocamızın yayınladığı metnine olayların aslını bilmeden yorum yapan kişilerdir.

Camiamızı eleştiren bu kişiler son dört yılımıza bir baksın ve eleştirilerini öyle yapsınlar. Şunu unutmayın ki, kişiler gelip geçicidir. Hiç kimse kulübün üstünde değildir ve üstüne çıkamaz. Sizler daha doğru düzgün kulübümüzün maçlarına dahi gelmemişsiniz. Ancak klavye üzerinden yorum yaparak aslını bilmediğiniz konularda yorumlarda bulunuyorsunuz. Bu saatten sonra Yönetimimiz taşın altına elini değil, gövdesini koymuştur. Hedefimiz Hendeğimizi futbolda en üst sıraya çıkarmaktır.

Boğazspor Kulübü olarak önümüzdeki yıl BAL ligi olan hedefimizden şaşmadan yolumuza devam edeceğiz. Yapılan bu haksız eleştiriler bizi yolumuzdan çeviremeyecektir. Klavye üzerinden konuşanlar hedefiniz varsa gelin taşın altına gövdenizi koyun. Yüreğiniz varsa tabiî ki. Kapımız her zaman ve herkese açık. Hedefiniz ve yüreğiniz yoksa o zaman susun ve saygı gösterin. Bizi izlemeye devam edin.

Kamuoyuna saygılar sunarız ifadelerine yer verildi.


Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2016, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184